Dagens Horoskop: Søndag 31. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får høre en historie som gjør deg veldig urolig i dag. Det handler om en person som er både sta, veldig målbevisst og som hele tiden overrasker deg på en eller annen måte. Nå har denne personen lykkes med å overraske alle igjen, ved å si ifra tross alle de konsekvenser det får.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å ha et roligere tempo enn lørdagen. Du nyter virkelig denne dagen og du sørger for å ikke stresse. Det blir en herlig dag og en ganske sosial kveld. Du omgås med slektninger eller venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingenting du heller vil gjøre denne søndagen enn å ta det med ro. Dessverre har dine omgivelser andre planer. Det blir et høyt tempo hele dagen og kvelden. Et rykte om en venn får deg til å reagere med irritasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Svelg stoltheten din om du vil vinne tilbake vennen din. Denne personen liker ikke din tøffe attitude og foretrekker den sjarmerende, spontane og omtenksomme personen du egentlig er. Iblant kan en unnskyldning gjøre mye.

Løven 23/7-22/8

Du vet ikke helt hva det er som er feil, men du har allikevel på følelsen av at noe som er så fint og riktig, er i ferd med å gå rett vest. Du må tenke igjennom hva det er du vil og virkelig satse på det. Ikke hør på alle andre og følg ditt eget hjerte!

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne søndagen. Det har vært en ganske aktiv uke, så unn deg en rolig helg. For deg er det viktig å kunne slappe av og nyte det fine været, god mat og koselig selskap.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som sjeldent sier ifra, men i dag får du nok av en viss persons nonchalante oppførsel. Du blir nødt til å få denne personen til å innse hvor dårlig han/hun har oppført seg. Kvelden handler om å gjøre feil.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra søndag som du gjerne tilbringer utendørs. I løpet av dagen nyter du det gode været og selskapet. Som nyforelsket blir det nok en dag på tomannshånd, men om du er singel eller har vært i et forhold lenge, så er det venner som gjelder i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du har endelig sluttet fred med en venn du har en konflikt med, men det har allikevel ikke blitt helt bra. Du må være villig til å jobbe for vennskapet om du vil at dere skal finne tilbake til hverandre. Her gjelder det å være litt aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du hater intriger, men lykkes ofte med å vikle deg inn i kompliserte situasjoner uten at du helt vet hvorfor. I dag kommer en venn til å prøve å ordne opp i noe som har skjedd mellom dere og det er viktig at du også tilbyr denne personen en ærlig sjanse. Han/hun savner deg veldig mye.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en passe aktiv dag som inneholder en del reising. Du sørger for å være ute en del idag slik at du kan nyte frisk luft og sosial omgang. I dag planlegger du for sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Du henger heller med venner enn med partneren din akkurat nå, fordi du er litt lei av å bare være dere to. Som singel er det full fart uten bremser som gjelder. I all hemmelighet håper du på å tilfeldigvis møte på en person du ikke kan la være å tenke på, hvor my du enn prøver, men denne personen holder seg for seg selv.

Powered by Labrador CMS