Dagens Horoskop: Søndag 30. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å feire noe eller noen. Det blir en hyggelig dag der du omgås familien uvanlig mye. I løpet av dagen vil noen i familien avsløre en hemmelighet. Det kan bli litt av et sjokk, men når det først synker inn, forstår du dette fullt ut.

Tyren 20/4-20/5

Det blir ikke en tradisjonell søndag for din del. Du har så mange jern i ilden at du ikke rekker å kose deg. For deg er det viktig å kose deg litt hver dag, framfor å bare gjøre det i helgene.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får nok av en person som oppfører seg falskt. Du har gjort ditt beste for å være tålmodig, men denne personen misbruker din tillit gang på gang. Kanskje det er på tide at du begynner å tenke på om det er verdt å legge så mye energi på deres vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en del å gjøre, men du sørger for å bli ferdig til ettermiddagen slik du kan ha litt kvalitetstid med familien. Krepsen er veldig tradisjonell og familiekjær. Kvelden handler om å bli ferdig med ting du ligger etter med.

Løven 23/7-22/8

Du har planlagt mange aktiviteter denne søndagen, så det gjelder å henge på dersom du skal rekke alt. For deg er det viktig å holde et høyt tempo i helgene. Du er en utadvendt og sosial person som vil ha tid tid både familie, venner og kanskje en eventuell partner i helgene.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag sier du ifra, Du vil markere at en viss person har gått for langt. Denne personen kan ikke oppføre seg hvordan han/hun vil, uten konsekvenser. Dette handler om en person som lever på sin sjarm, og kommer unna med nesten alt.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskeligheter med å rekke alt du vil i dag. Det handler om en forsinkelse på morgenen som ødelegger litt for resten av dagen. I dag får du høre saftig sladder om en bekjent du ikke liker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er motivert og kreativ i dag. Du vil la din kunstneriske side blomstre skikkelig, men noe kommer mellom deg og ditt prosjekt. Noen dager blir ikke ting som man hadde tenkt seg, men da må man gjøre det beste ut av det.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen handler i stor grad om familien og å ta vare på dine nærmeste. Det er er spesielt en person du vil ta ekstra vare på i dag. Det handler om noen som du ikke bare elsker inderlig, men som du også har stor respekt for. Denne personen er ditt forbilde.

Steinbukken 22/12-19/1

Det gjelder å tenke smart og praktisk i dag. Gjennom å kombinere noe du må gjøre, med noe du synes er gøy, så får du mest mulig ut av dagen. I løpet av dagen tar noen kontakt, og vil møtes. Du blir både overrasket og veldig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag handler det om å gjøre mange ting samtidig. Dersom du hele tiden holder deg til et stramt skjema, så vil du rekke alt du skal uten å stresse. Dersom du begynner å improvisere kan det bli dårlig med tid.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye glede og liv i ditt horoskop akkurat nå. Du kan nesten ikke beskrive hvor bra du har det i ord, du må heller vise din indre glede til omgivelsene. Du sprer en herlig energi uansett hvor du går.

Powered by Labrador CMS