Dagens Horoskop: Søndag 3. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir morsom og annerledes. Du gjør en dagsreise eller utflukt for utvide horisontene dine litt. Dagen blir varirert og du nyter dagen i fulle drag. I løpet av ettermiddagen møter du en person fra fortiden.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen går fort. Du har mye du må rekke, samtidig som du vil nyte at du har fri. Du er gjerne utendørs i dag. Det er deilig med frisk luft og det får deg til å samle energi for den kommende uka.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent blir irritert på små ting, men idag lykkes en venn med å få deg ut av balanse når han/hun prøver å overtale deg til å gjøre noe som er utenfor din komfortsone. Du har ganske få prinsipper her i verden og du er åpen for det meste, men de få reglene du følger, holder du steinhardt på.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom, variert og litt stressende. I dag gjør du gjerne ting som å shoppe, gå på kino eller være med på en konkurranse av noe slag. I løpet av dagen omgås du med en person du liker, men som du ikke direkte har følelser for, men det viser seg at denne personen har følelser for deg.

Løven 23/7-22/8

Det blir litt rar stemning i dag når hemmeligheter og følelser avsløres. Du pleier ikke ha vanskeligheter for å glatte over situasjoner ved hjelp av din humor, men akkurat i dag blir det vanskelig ettersom du er direkte eller indirekte innblandet i situasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å nyte og å ta det med ro. Et rolig tempo hvor verdt minutt teller, passer en jomfru perfekt. Du, som de andre jordtegnene, er bra på å ikke stresse og du vet hvordan du skal sette pris på de små øyeblikkene.

Vekten 23/9-22/10

I dag blir du sint på en slektning for at han/hun er både lat og uforskammet. Denne personen fortsetter å utsette ting den synes er kjedelig og vanskelig. Du har gang på gang forklart at du hverken vil eller har tid til denne typen tjenester, men det ignorer din slektning totalt.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne søndagen finnes det rom for å være kreativ og nyskapende. Du synes det er gøy med form og farger, både når det gjelder innredning, klær og din kreativitet. I dag får du virkelig mulighet for å tenke utenfor boksen.

Skytten 22/11-21/12

Du blir lett irritert på en venn for at han/hun ikke liker det du gjør. Du mener vennen din burde holde seg til sitt, men han/hun velger ofte å si seg i mot eller sette seg på bakbena. Dere har pratet om hvor ulike dere er, og at dere egentlig ikke passer sammen, men vennskapet er viktigere enn det faktum at dere har ulike personligheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir psykisk krevende ettersom du er i ferd med å gå inn i en ny fase. Du har en tøff uke foran deg og du vil helst slippe taket, men du har inget valg ettersom det finnes ting du må forbedre.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag irriterer en slektning seg over deg. Det meste du sier og gjør ser ut til å irritere denne personen. Du prøver å være diplomatisk og ikke trampe denne personen på tærne, men det blir også feil. Det er bare å innse at ingenting du sier eller gjør er riktig i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å akseptere det som er i ferd med å skje. Du innser at du kommer til å gli enda lenger fra en person, men du er ikke klar for det allikevel. Du vet ikke hvordan du skal kunne beholde denne personen i livet ditt, men du vet at du kommer til å angre deg om du ikke en gang prøver.

Powered by Labrador CMS