Dagens Horoskop: Søndag 3. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen blir herlig. Det skjer ikke så mye og det passer deg bra. Det har vært en periode med mye stress, men nå begynner du å komme a jour både når det gjelder jobb og privatliv. En venn forteller noe som vekker oppmerksomheten din.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir koselig. Du gjør kanskje ikke så mye nytte for deg som du hadde tenkt, men du sørger for å være aktiv og omgås med familien. I løpet av dagen dukker det opp ny informasjon som har med en gammel intrige å gjøre, og det får deg til å se denne konflikten med nye øyne.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trives med å ha mye å gjøre. Du synes det er gøy å være aktiv uansett om du jobber eller bruker tid på en hobby. Deler av søndagen ser ut til å til by på en reise av noe slag. Det blir en del timer der du ikke kan gjøre noe og da begynner det å klø i kroppen din.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du å finne ut av hva du skal gjøre i sommer. Det har vært mye frem og tilbake den siste tiden, men nå er det på tide å bestemme seg. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter som har med en slektning å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske rar søndag. Du prøver å få klarhet i noe som har skjedd den siste uka, men ingen av vennene dine ser ut til å ville prate om det som har skjedd og det gjør deg litt stressa. Du foretrekker å ha kontroll og derfor synes du det er vanskelig når du ikke har det.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av søndagen tar du tak i økonomien og det har du virkelig behov for. Du henger fremdeles etter med regninger fra jul og januar. I løpet av dagen får du også en del gjort hjemme. På kvelden unner du deg litt luksus av noe slag.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en herlig søndag selv om du holder deg innendørs for det meste. Du planlegger den kommende uka og du er forventningsfull og ser frem til en kommende aktivitet av noe slag. Kvelden byr på sladder og en del latter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du unner deg litt luksus denne tirsdagen. Du trenger virkelig å koble av og ta det med ro. I løpet av søndagen kan en beskjed fra en venn gjøre deg litt forvirret. Du synes denne personen sender gir litt doble signaler.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være i sentrum for det som skjer. Du blir overrasket over hvor mye som skjer på kort tid i livet ditt akkurat nå. Du føler deg klar for nye utfordringer, men du vil bare få en avslutning når det kommer til visse ting i livet ditt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en rastløshet i tegnet ditt akkurat nå. Det har vært en rolig periode der du har kunnet hente deg inn både fysisk og psykisk, men nå føler du at du er klar for nye utfordringer. På kvelden hører du fra en venn og du innser at dere har en ganske flørtende tone når dere prater med hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å gjøre denne søndagen. Det finnes en del problemer det forventes at du skal finne en løsning på og en del personer som trenger dine råd og din veiledning. Dessverre rekker du ikke alt du har planlagt, noe må du utsette til mandag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende humør denne søndagen. Du har fått mye oppmerksomhet den siste tiden og det har styrket din selvfølelse, nå er du klar for å vise en litt annerledes del av deg selv.

Powered by Labrador CMS