Dagens Horoskop: Søndag 29. November

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir en avslappende dag der du virkelig får sjansen til å hvile ut. Det blir noen stressende uke fremover, så det er greit å forberede seg mentalt på den utfordringen. Kvelden handler om familien.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en koselig og passe sosial søndag der en venn eller slektning står i sentrum for oppmerksomheten. Det kan være at du feirer denne personen eller at han/hun gjort noe som gjør at denne personen er verdt all oppmerksomheten.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si nei til en venn i dag, selv om du egentlig ikke har tid til å treffes. Det er så sjeldent han/hun spontant hører av seg, så du vil ikke gå glipp av denne sjansen til å sees. I løpet av dagen får du høre et veldig spennende rykte.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom og variert søndag som først og fremst handler om vennskap og nærhet. Det er lenge siden du fikk sjansen til å treffe en person du klikker så bra med, som du gjør med den personen du treffer i dag. Kvelden blir koselig, men tidlig.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å vise følelser akkurat nå. Vanligvis pleier Løven å være ganske så lett å lese, men i dag gjemmer du deg bak en fasade, selv om det er det motsatte av hva du føler for innvendig.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen passer du på å kose deg skikkelig. Du frotser gjerne i pepperkaker, gløgg og annen julekos. Dette er den perfekte dagen for å få frem julestemningen i heimen. Kvelden byr på en diskusjon rundt årets julefeiring.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen velger du å ikke si hva du tenker ettersom vennen din er så glad i deg og du vil ikke ødelegge stemningen. Det har vært litt spent mellom dere den siste tiden og du prøver å finne en måte å finne tilbake til balansen i deres relasjon.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra, men ganske hendelsesløs søndag der du fokuserer på å ta det med ro og hente energi. Det kan være at du er i ferd med å bli syk, for det finnes indikasjoner på en litt svekket helse i horoskopet ditt. Kvelden handler om økonomi og en investering.

Skytten 22/11-21/12

Du blir opprørt over en venn som ikke vil lytte til deg. Han/hun går alltid sine egne veier, men nå gjør han/hun veldig destruktive valg og du vil stoppe han/henne fra å begå dumme feil. Det blir en dag som inneholder både harde ord og en konflikt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en lang og aktiv søndag å se frem til. Du holder i gang fra morgen til kveld og sovner så fort du legger hodet på puta. Selv om det er mye å gjøre i dag, handler dagen også om familie og adventskos.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en risiko for at du sier for mye, så du burde tenke deg om både en og to ganger innen du åpner munnen din i dag. Du er ikke spesielt god på å holde på hemmeligheter og det er kanskje derfor du havner i denne situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen prøver du å ikke vise hva du føler for en slektning som har en tendens til å legge seg opp i alt du gjør. Du orker helt enkelt ikke flere formaninger fra denne personen. Kvelden handler om å vise respekt for en person som sitter med masse kunnskap.

Powered by Labrador CMS