Dagens Horoskop: Søndag 28. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du muligheten til å plukke opp en gammel hobby. Du har hatt et ganske sporadisk forhold til denne hobbyen lenge, men nå begynner det å ta seg opp. Kvelden blir fortryllende.

Tyren 20/4-20/5

Du har en ganske rolig søndag å se frem mot. Alle aktivitetene de siste dagene har gjort deg litt matt. Du passer likevel på å gå en lang tur, eller bruke deler av dagen til trening. Du har et behov for å bevege deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag skjemmer du bort noen som står deg nær. Det har vært en slitsom periode, men nå velger du å legge det som har vært bak deg, og se fremover istedenfor. Kvelden handler om noe som en venn forteller deg i fortrolighet.

Krepsen 21/6-22/7

Det er litt ekstra energi i ditt stjernetegn i dag. Du har hentet deg inn etter forrige uke, og ønsker å aktivere deg. Spørsmålet er om du er i en annen rytme enn dine venner – de vil gjerne slappe av når du vil finne på ting å gjøre. Prøv å aktivere deg på egen hånd.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om brutte løfter, og at du noen gang gir opp for lett, spesielt når det gjelder relasjoner. Du orker rett og slett ikke å kjempe for noe som du ikke tror på 100%. Kvelden blir mildt sagt interessant.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av dagen sørger du for å være utendørs så mye du kan. Det kan være fysisk aktivitet, eller så nyter du at det er vår i luften. Denne dagen kan by på en spennende utflukt. Det kan handle om en visning av en bolig, eller et spontant besøk til en møbelbutikk.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å innrømme at du har gjort en feil. Du vet at den enkleste utveien er å si det som det er, men din stolthet hindrer deg. Du vil ikke at vennen din skal ha rett når det gjelder akkurat dette. Du er redd for at denne personen aldri kommer til å slutte å pirke på deg, dersom han/hun finner ut av hva som har skjedd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er like ved et delmål, og det er du fornøyd med. Du trodde ikke at du skulle komme så langt, så raskt som du har gjort. En kombinasjon av Jordens stahet, og din vanlige ild-personlighet har sørget for et driv i deg.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra dag der du prøver å overtale vennen din til å gjøre noe som han/hun ikke er klar for. Du kan være ganske overtalende når du vil, men spørsmålet er om du gjør det rette. Gjennom å manipulere vennen din kan du sørge for å få et ja, men risikerer at dere begge angrer på sikt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det aktivitet som gjelder. Det kan være trening eller et utendørsprosjekt. Etter gårsdagens hvile er du klar for en krevende avslutning på uken. Du vil virkelig få mest mulig ut av denne helgen. I dag mottar du en ganske flørtende sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i noe som du har skjøvet på i lang tid. Det kan omhandle et prosjekt i hjemmet eller noe som har med jobb å gjøre. Søndagen byr også på en tur, og noe aktivitet i form av trening.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir rolig og nydelig. Du sørger for å hente deg inn i dag. For deg er det viktig å lade batteriene i forkant av den kommende uken. Saftig sladder preger ettermiddagen. Dette er nesten for godt til å være sant, og du nyter det du hører.

Powered by Labrador CMS