Dagens Horoskop: Søndag 28. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Det kan bli litt ensformig i dag ettersom du har visse ting du må gjøre som ikke kan utsettes lenger. Det er bare å bite i det sure eplet og akseptere at alle dager ikke er kjempemorsomme, men at du kan unne deg en belønning når du vel har gjort det du skal.
Tøyen 20/4-20/5
Det finnes en risiko for at en avtale eller middag blir innstilt i dag på grunn av sykdom, det er ikke du som er syk men gjesten din. Det er lov til å bli skuffet, men prøv å være fleksibel og finn på noe annet istedet. Ting skjer og det er lettere å anpasse seg omstendighetene enn å endre på de.
Tvillingene 21/5-20/6
Du blir veldig frustrert i dag. Kroppen din er sliten og du har ikke helt ork til å utfordre deg selv når det kommer til fysiske aktiviteter. Når du presses til å gjøre noe du ikke helt orker, blir du kort i humøret og lar det gå utover personer som egentlig ikke har gjort noe galt.
Krepsen 21/6-22/7
Dagen blir rolig og harmonisk. Det kan være du tilbringer mesteparten av dagen utendørs, kanskje til og med i sengen. Du har behov for en pause og en mental sosial distanse fra alt og alle. Det eneste du vil gjøre, er å ta det med ro.
Løven 23/7-22/8
Idag har du endelig sjansen til å tilbringe dagen alene med en du liker. Du må bare komme opp med en morsom idé til hva dere kan finne på først. Bruk din eventyrlige side. Hvorfor ikke padle, klatre eller ha en koselig piknik på stranda?
Jomfruen 23/8-22/9
Du har vanskelig for å akseptere at familien din går imot deg når det kommer til noe du brenner for. Du synes familien din alltid bør være på din side, men de har egne tanker og en fri vilje, akkurat som du.
Vekten 23/9-22/10
I dag tar du på deg ansvaret for noe du egentlig ikke vil ha noe med å gjøre. Du sier ja bare fordi du ikke kan si nei til en viss person og derfor tilbringer du søndagen med kjedelige oppgaver istedenfor å være spontan og eventyrlig.
Skorpionen 23/10-21-11
Det blir en herlig og harmonisk dag der du fokuserer på en interesse du har. Kreativiteten tar seg gjerne til uttrykk i form av ord eller bilder.. Dagen blir ekstra givende når du treffer en person som deler din lidenskap.
Skytten 22/11-21/12
Søndagen blir rolig og behagelig. Du unngår hete samtaleemner som kan kan skape diskusjoner og satser heller på sikre kort. Akkurat nå har du fått nok av alt dramaet i livet ditt, det eneste du vil er å kose deg sammen med venner, familie eller kjæresten din.
Steinbukken 22/12-19/1
Søndagen blir like intensiv som lørdagen. Du er sliten etter gårsdagen, men du må allikevel finne energi til å være hyggelig mot de du treffer. Det kommer til å gå bra, men ta gjerne en liten siesta midt på dagen for å hente krefter.
Vannmannen 20/1-18/2
Du har mange jern i ilden akkurat nå og mye er halvgjort. Du er bedre enn Væren på å fullføre planene dine, men det er ofte litt som gjenstår og det er fordi du er så ivrig etter å begynne på neste prosjekt.
Fiskene 19/2-20/3
I dag er det venner som står i fokus. Selv om du er i et forhold, foretrekker du å henge med venner. Du har behov for å komme deg bort og tenke på noe annet. Det blir en herlig og avslappende søndag.
Powered by Labrador CMS