Dagens Horoskop: Søndag 28. Juli

Slik blir din siste søndag i juli.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen idag innebærer en kortere eller lengre reise for din del. Det blir ihvertfall begynnelsen på et eventyr. I løpet av dagen møter du litt kritikk fra en venn eller slektning, du synes ikke denne personen har rett til det, men du ser et visst poeng i det han/hun sier.

Tyren 20/4-20/5

Du gjennomgår en forvandling som har med både ditt ytre og ditt indre å gjøre. Det handler om å vokse opp og ta ansvar for seg selv og sitt eget velbefinnende. Du er bra på å sørge for at alle andre har det bra, men nå er det på tide å fokusere på seg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sliter en del med å forbedre noe som ikke kan bli bedre. Det er bare å innse at du har nådd maksimal kapasitet når det gjelder denne utfordringen og at det er på tide å se seg rundt etter noe annet.

Krepsen 21/6-22/7

Du håper at vennene dine skal forstå hva det er du vil og hjelpe deg uten at du behøver prate om det i klartekst, men mange av vennene dine har sin egen måte å tenke på. I løpet av dagen får du mulighet for å vise eller fortelle hva du føler for en person du er veldig glad i.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne søndagen. Du har helt frie tøyler og kan gjøre som du vil samtidig som du har en del ekstra penger. Du nyter virkelig livet akkurat nå. I løpet av ettermiddagen får du høre en nyhet som sjokkerer deg en smule.

Jomfruen 23/8-22/9

Du insisterer på å si nei til noe som du er veldig sugen på å teste ut. Det handler om stolthet i ditt tilfelle, ettersom du ikke ble spurt fra begynnelsen av, føler du deg ikke helt velkommen. En venn og du har havnet i krangel om en triviell detalj.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om enkle, men fantastiske fornøyelser som forgyller livet ditt. Det blir en herlig bekymringsløs dag hvor du nyter nuet, sommeren, vennene og livet. Som singel er du veldig flørtete av deg. Din sorgløshet vinner venner hvor enn du går.

Skorpionen 23/10-21-11

Det hjelper ikke å bli sint eller frustrert over en situasjon som du ikke rår over. Det er bare å innse at du har tatt deg vann over hodet denne gangen og at du ikke kommer til å ro dette prosjektet i land uten hjelp fra andre.

Skytten 22/11-21/12

Idag er alt som vanlig mellom deg og en venn og du er glad for at hva det enn var som var feil, er det borte nå. Du velger å ignorere visse varselstegn og isteden nyte det som er bra akkurat nå. En venn tar kontakt og har nyheter til deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir både en tidlig og sen dag på en og samme tid. Dagen byr på intensiv trening, morsomme opplevelser og masse utfordringer. I løpet av dagen vokser du som person både i din måte å håndtere konflikter på og måten du utøver teknisk vanskelige utfordringer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske irritert store deler av dagen. Du er lei og grinete og det blir ikke bedre av at en venn eller slektning klager hele tiden. Dagen blir litt bedre når du begynner å våkne til liv, men ditt dårlige humør vil ikke forsvinne helt .

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du savner noen veldig mye idag og andre personers nærvær gjør denne personens fravær mer åpenbart. Du er sint på deg selv for at du føler og tenker på denne måten, men jo mer du prøver å trenge følelsene dine unna, jo sterkere blir de.

Powered by Labrador CMS