Dagens Horoskop: Søndag 28. februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir morsom og kreativ. Du har idéer du vil teste ut, og du tilbringer store deler av dagen med å forvandle en visjon til virkelighet. I løpet av ettermiddagen får dy nyheter angående jobb.

Tyren 20/4-20/5

Ting endres veldig raskt akkurat nå, både med tanke på jobb og den nåværende situasjonen. I dag bestemmer du deg for å gjøre noe du aldri gjør, og du blir veldig fornøyd med resultatet. Kvelden handler om nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en trøtthet i ditt tegn akkurat nå. Det føles som om du tar et steg fremover, og to tilbake. Hele din verden kretser rundt familien akkurat nå, og du lengter virkelig etter en annen stimulans i ditt liv.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag som kan gi svar på en del spørsmål du har hatt. Det handler om kommunikasjon, ærlighet og åpenhet. Kvelden blir kanskje ikke så festlig som du hadde håpet på, men den blir minnesrik.

Løven 23/7-22/8

Du har en tendens til å bli sint på en i familien som avlyser en planlagt reise. Du visste naturligvis at det fantes en risiko for at det kom til å skje, men du føler deg likevel skuffet, ettersom du håpet på et annet resultat.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å hvile, og fundere over fremtiden. Det blir en bra, men ikke spesielt aktiv dag. Du setter heller nye mål for den kommende perioden. Jomfruen trives med struktur, og konkrete mål å jobbe mot.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en hendelsesrik søndag der du bestemmer deg for å gjøre noe uvanlig impulsivt. Du vil virkelig se hvordan ting forandres foran øynene på deg, og derfor tar du dette initiativet. Resultatet blir over all forventning.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å prøve å ta igjen noe som har skjedd. Det vil ta litt tid, så ha tålmodighet med deg selv. I løpet av ettermiddagen får du høre en nyhet som forandrer planene for den kommende uken.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe avventende over ditt stjernetegn i dag. Du orker ikke å krangle med din partner eller venn, så du holder litt avstand. Det har vært ganske intensivt mellom dere over en lengre periode, og nå vil du prøve å ta stilling til hvordan du ønsker at fremtiden skal se ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir ganske aktiv, tross alt. Du har planlagt en del, og ingen kan si noe på hvor målrettet du er. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som virkelig overrasker deg, men samtidig gjør deg veldig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å endre på en planlagt reise, og det blir mer komplisert enn du så for deg. Akkurat nå motarbeides du av både reiseselskapet og din familie som ikke forstår hvorfor dette er nødvendig. Du drives av fornuft, og de drives av følelser.

Fiskene 19/2-20/3

Det er flere personer som du savner i livet ditt akkurat nå, men prøv å holde kontakten gjennom telefonsamtaler og sms. Ikke vør for stolt til å ta initiativet. Noen ganger trengs det at noen bare ringer og sier hei, så er det som om ingen tid har gått, uansett hvor lenge det er siden sist.

Powered by Labrador CMS