Dagens Horoskop: Søndag 28. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag innser du at det haster å bli ferdig med noe du ligger etter med. Du føler du har hatt all tid i verden med denne oppgaven, men nå begynner du virkelig å føle på presset.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes noe veldig sosialt over tegnet ditt denne søndagen. Du synes det er koselig å treffe mennesker og aktivisere deg. I løpet av dagen får du høre noe som gjør deg litt brydd. Det handler om et rykte som er for bra til å være sant.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil vise at du våger å være en utfordrer på mer enn en måte. Du liker prinsipper for prinsippenes skyld. Skal ting gjøres på en viss måte, så skal det finnes en tanke rundt det. I løpet av ettermiddagen har en venn behov for et godt råd.

Krepsen 21/6-22/7

Idag føler du deg veldig rolig og du nyter å ha fri. Det har vært noen intensive uker, så du har behov for denne tiden for deg selv slik at du kan tenke over livet og fremtiden. Idag erkjenner du noe for en venn og du håper at denne personen ikke blir altfor sint.

Løven 23/7-22/8

Idag tar du det med ro. Du kan være aktiv om du vil, treffe venner eller være med familien, men du vil bare ta det med ro og ikke gjøre noenting. Du har behov for å finne ut av følelsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en utfordrende dag der du er den eneste som setter grenser for hva du kan prestere. I løpet av dagen tar du mot til deg og viser en litt mer overfladisk side ved deg selv. Du vil bevise at du ikke er så forutsigbar som alle tror.

Vekten 23/9-22/10

Vær smart idag og lytt til din venns råd, han/hun har betydelig mer erfaring enn hva du har, så du bør suge til deg alt du kan av informasjon. I løpet av dagen kommer du til å oppdage at ensomhet ikke er en styrke, ensomhet kan også innebære mer jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å lytte til et familiemedlem som i følge deg bare maser. Du vet at han/hun bare mener det godt, men iblant blir det litt vel mye av det gode. Dagen handler om å vise at du kan krysse grenser uten å skape kaos.

Skytten 22/11-21/12

Idag holder du deg for deg selv eller omgås med en venn du ikke er så nær. Du har behov for litt perspektiv på livet. Du har innsett at ting ikke utvikler seg slik som du hadde ønsket og det er like mye den andre part som din egen feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil vise at du er best og det gjør du idag. Du liker ikke konkurranse, fordi det får deg til å føle deg usikker på deg selv. Idag presterer du på høyt nivå og du tillater deg til selv å suge til deg all den berømmelsen du får.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag omgås du venner og nyter en hobby. Det blir en uvanlig harmonisk søndag der du nyter å ikke måtte ta beslutninger eller gruble over fremtiden. Kvelden byr på sladder og en hel del kos.

Fiskene 19/2-20/3

Idag vil du være i fred, men du har allikevel ganske tett kontakt med en venn ettersom han/hun får deg til å tenke på noe annet enn dine egne bekymringer. Denne personen får deg til å le, men han/hun kan også irritere deg noe vanvittig til tider.

Powered by Labrador CMS