Dagens Horoskop: Søndag 27. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen prøver du å få en venn til å ta et standpunkt, men hvor overtalende du enn høres ut, så lykkes du ikke med å vinne denne personen over på din side. Vennen din er minst like sta som deg. Kvelden byr på underholdning.

Tyren 20/4-20/5

Du er så glad i dag at du får energi til tross for at du egentlig har sovet lite og er veldig trøtt. I løpet av dagen hører du fra en venn som venter på nyheter fra deg. Kvelden blir sen, men det gjør ikke deg så mye, ettersom din glede gir deg energi.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er behjelpelig mot en venn i dag, men denne personen kommer til å forvente seg samme service hver gang og det kan du ikke gi. Du vil egentlig bare være omtenksom, men vennen din er lat og utnytter gjerne din generøsitet.

Krepsen 21/6-22/7

Denne søndagen passer du på å sove ordentlig ut. Det har vært en helt okey helg, selv om du fremdeles føler savnet etter noe eller noen. I løpet av ettermiddagen prøver du å finne ut av din følelsesmessige status, og det kan ta tid.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å si nei til en venn som ofte foreslår eventyrlige og litt dumme ting som du vet at du burde la være å bli med på. Denne personen vet akkurat hvordan den skal formulere seg for at du ikke skal klare å si nei, og får deg til å føle deg dum om du ikke blir med.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen pusler du med noe hjemme. Du har behov for å nyte høsten og det gjør du best i selskap med god mat og levende lys. Kvelden handler om å trøste en venn som har det vanskelig akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig i tvil og det er fordi du står ovenfor et valg med mange alternativer og det forvirrer deg. Du synes det er ille nok å måtte velge mellom to ting, du blir handlingslammet og vet ikke hva det er du skal ta deg til. En venn hjelper deg med å komme opp med en løsning på et dilemma.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag har du mulighet for å vise vennene dine litt ekstra omtenksomhet. Du kan overraske de med en spontan middag eller bare ringe for å høre hvordan de har det og om du kan gjøre noe for de. En slektning hjelper deg med et økonomisk valg.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg litt ensom i dag, men prøver å holde det gode humøret ditt oppe. Det handler om at vennen din enten ikke har tid til deg i dag eller så er han/hun veldig fraværende i tankene sine, selv om han/hun fysisk er tilstede.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir både morsom og tøff. Du har hatt en skikkelig herlig uke og en helt fantastisk helg, så nå er det skjønt å komme tilbake til hverdagen igjen. Men innen den tid, venter en åndelig eller fysisk reise.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser fram til å slippe å gjøre noe denne søndagen. Det har vært en lang uke med mye følelser og emosjonelle utfordringer. I dag puster du ut og nyter livet. Du unner deg det beste og du tillater deg selv å være lat.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen blir harmonisk, og da spesielt om du deltar på en sport eller en konkurranse av noe slag. For deg handler det mer om å fokusere på nuet og ikke fundere så mye over fremtiden. Du har behov for å bare være her og nå.

Powered by Labrador CMS