Dagens Horoskop: Søndag 26. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen prøver du å komme deg unna noe du ikke vil gjøre, men som du føler deg tvunget til å utføre. Ettermiddagen handler om å vise at du er en person som både kan være bestemt, driftig og empatisk på en og samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir ganske så stille og rolig for din del. Du tar en ting om gangen og prøver og ikke tenke så langt fremover. I løpet av dagen passer du på å gjøre noe som kan oppleves som drastisk fra noen synsvinkler. Du forandrer noe som har med hverdagen å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes visse muligheter for at du er ute og reiser idag. Det kan handle om en dagsutflukt eller bare en kortere helgereise. Uansett blir dagen en blanding av venting og sitting, du får også mange muligheter for å fundere over fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei alle misforståelser og du vil vise hva du føler for en person, men du vet ikke helt hvordan du skal formulere deg uten at det blir helt feil. Det handler mer om hva du føler enn hva en viss person føler for deg. For deg er det viktig å kunne være åpen og ærlig.

Løven 23/7-22/8

Søndagen blir litt lang og kjedelig. Du får mulighet for å omgås med både en eller flere venner, men du takker nei for du føler deg ikke så sosial akkurat nå. Du behøver tid til å tenke. Det er mange tanker som løper rundt i hodet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant og berikende søndag der fokuset ligger på å gjøre ting som har med hjemmet å gjøre. Du synes det er gøy å pynte og fikse om du har tid og penger til det. Idag får du høre om en ekstra-jobb som kan være noe for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du er nervøs akkurat nå. Det er så mye som skjer rundt deg at du ikke helt hva du skal prioritere. Du funderer over jobb og over en del av valgene du har gjort. I løpet av ettermiddagen passer du på å være ute så mye som mulig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes mange ulike perspektiver på et problem du har, så det gjelder å overveie alternativene innen du fatter en beslutning. Dagen passer bra til å lufte tankene dine for en eldre slektning eller venn som har en annen synsvinkel enn hva du har.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå er du ikke så tilgivende som du pleier å være. Du blir urolig i utsatte situasjoner og det kan gjøre deg litt grinete. En venn foreslår en aktivitet, men du foretrekker å være hjemme og bare ta det med ro.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir morsom og utfordrende. Du får masse positiv feedback idag og du føler at selvtilliten vokser. For deg er det viktig å bli sett, og det blir du definitivt idag. Kvelden blir veldig morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ikke urolig idag, tvert om så er du veldig harmonisk. Det finnes ingenting å fundere over akkurat nå, hverken på ting som har skjedd eller noe som har med fremtiden å gjøre. Idag lever du helt enkelt i nuet og bare nyter å være utendørs så mye som mulig.

Fiskene 19/2-20/3

Idag kommer du frem til at det ikke funker som det er nå. Selvsagt er det deilig med et fast holdepunkt der du føler deg satt pris på og elsket, men du vil ha noe mer enn bare harmoni og kos. Du savner lidenskap, utfordring og spenning.

Powered by Labrador CMS