Dagens Horoskop: Søndag 26. April

Slik blir din søndag

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen er du ganske trøtt og du har vanskeligheter for å komme i gang med ulike prosjekter. Det handler om at du veldig gjerne vil mer enn du orker akkurat nå. Lytt til kroppen din, om den sier at du bør hvile, så bør du hvile.

Tyren 20/4-20/5

Det blir litt roligere tempo i dag enn det var i går, selv om du har mye å gjøre. Du har funnet et tempo som passer deg bra i disse tider. Kvelden handler om å være passe sosial med familien eller noen nære venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du setter spørsmålstegn ved mye denne søndagen. Det handler om livet, om hva som skjer akkurat nå og om din plass i hverdagen. Det er mange vanskelige og tøffe spørsmål, men du kan ikke la være å tenke over de. Det har nylig skjedd noe som gjør at disse spørsmålene blir mer og mer aktuelle.

Krepsen 21/6-22/7

For deg handler søndagen om å takle ulike problemer som har med hverdagen å gjøre. Akkurat nå har du vanskelig for å få gjort alle dine gjøremål, med de kravene som følger med. Du må legge om vanene dine, hvis du skal få til en velfungerende hverdag.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om ekte og dype følelser. Du trodde ikke du kunne ha det på denne måten, men det er bare å kapitulere og følge hjertet ditt. Du har innsett at den personen du tenker veldig mye på, er din rake motsetning, men det er kanskje det som gjør denne personen så attraktiv i dine øyne.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være praktisk og å få ting gjort hjemme, og de oppgavene du begir deg ut på i dag, er litt mer avanserte enn å leke hobbysnekker.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og utfordrende søndag som byr på en hel del frisk luft. Du bruker store deler av dagen på ting du virkelig elsker og det blir en herlig avslutning på uka. Kvelden blir intensiv og kan ende i en het diskusjon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil gjøre noe annerledes med denne spesielle søndagen. Det ser ut til at du assosierer dagen med noe eller noen spesielle. Det er minnet om denne personen eller hendelsen du vil feire i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt sur på din partner eller et familiemedlem i dag. Du synes han/hun har dratt seg unna den siste tiden og prioriterer alt annet enn deg. Dette kan føre til ganske så fargesterke diskusjoner. Det er viktig at du får sagt hva du føler, men velg ordene dine med omhu. Ting du har sagt, kan du ikke ta tilbake.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig søndag der du bruker dagen på en av dine største interesser, å se venner og flørte litt. Du føler deg satt pris på både på grunn av din personlighet og for at noen synes du er fin. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske intensiv dag som tvinger deg både hit og dit. Du farter ikke så mye for tiden, men i dag har du ikke noe valg. Du tar bilen om du kan, eller reiser på tider du vet det er stille og rolig. Kvelden handler om å planlegge sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en masse positiv energi i horoskopet ditt i dag. Den eneste skyen på himmelen er at du har en slektning eller partner som er litt kranglete med deg i dag. Han/hun er frustrert og det går utover deg.

Powered by Labrador CMS