Dagens Horoskop: Søndag 25. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen prøver du å samle mot til å innrømme en ting ovenfor en venn. Du har ingen anelse om hvordan denne personen kommer til å reagere, så derfor er du veldig nervøs. Stol på vennskapet deres, det er ingenting du har gjort som vennen din ikke kan tilgi. Kvelden handler om å planlegge uka.

Tyren 20/4-20/5

Du ser frem til å treffe en venn av familien og lære denne personen å kjenne bedre. Dere var en del sammen når dere var yngre, men nå har det gått en stund siden sist. I løpet av dagen tar du også tak i kjedelige ting som regninger, økonomi og å planlegge høsten.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har friheten til å vise en venn hvem du er og hvordan du fungerer i ulike sammenhenger. Det blir en fantastisk søndag hvor kreativitet og utvikling står i fokus. Idag overrasker du en person med et uventet forslag.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar mot til deg og foreslår noe som ligger utenfor din komfortsone. Det viser seg å være et smart trekk og søndagen blir en av de beste dagene denne uka. Kvelden handler om kjærlighet og om å vise følelser.

Løven 23/7-22/8

Du lurer deg selv til å tro at du ikke bryr deg, når du egentlig gjør det stikk motsatte. Erkjenn ovenfor deg selv hvor mye denne situasjonen har tæret på deg, så kommer du til å håndtere den mye lettere. Det verste du kan gjøre mot deg selv, er å lyve.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en masse aktiviteter planlagt denne søndagen og spørsmålet er om du kommer til å rekke alle, eller om du må prøve å avlyse noen av de. Iblant er du en tidsoptimist når du planlegger og det er tilfellet idag.

Vekten 23/9-22/10

Du blir sint på en slektning som vegrer å gjøre ting som er bra for han/hun. Denne personen synes så synd på seg selv og det gjør deg gal. Du vet at situasjonen ikke er så ille som denne personen skal ha den til å være, men at alt handler om å endre på den holdningen man har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hører et rykte som vekker din nysgjerrighet i dag og som får deg til å ville forske videre på saken. Det viser seg å være ganske så vanskelig å finne frem til noe. Alle du kjenner tier så fort du sier noe om det.

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen litt som den kommer og du nyter å slippe å anstrenge deg i dag. Det finnes så mye du vil rekke, men ingenting som ikke kan utsette til i morgen. I dag handler det om deg, din venn og om å være forelsket.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en litt tidlig morgen for din del og i dag utfordres du fra flere hold. Du viser hvor skapet skal stå ved å være litt bedre enn alle andre. Uten å overanstrenge deg, markerer du at du er den som er best i denne sammenhengen. Ettermiddagen byr på en overraskelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes mye energi i horoskopet ditt akkurat nå, som både gjør deg aktiv på fritiden og som får deg til å holde oppe tempoet på jobb. Idag kan du bli tvunget til å ordne opp i ting som har med jobb å gjøre, selv om du egentlig har fri.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å fortrenge følelsene og tankene dine når det gjelder morgendagen. Du har bestemt deg for å prøve å ordne opp i visse arbeidsoppgaver, men du vet at det kan ta en stund å gjøre planene dine om fra idé til virkelighet.

Powered by Labrador CMS