Dagens Horoskop: Søndag 25. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få tid til noe som du har glemt bort hjemme. Det kan skape et tidspress som du helst hadde unngått. En venn hjelper deg, og har ingenting imot å ta i et tak, dersom det trengs. Kvelden handler om hvile.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som foretrekker å unngå stress. Denne søndagen tar du tak i en del mindre prosjekt både innendørs og utendørs, enten på balkongen, eller i hagen. Det blir en bra og energigivende dag. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du engasjerer deg masse i et prosjekt som egentlig ikke var ditt til å begynne med. Visse personer kan oppleve det som litt irriterende at du blander deg, men de fleste forstår at du bare er ærlig. Du blir bare så entusiastisk noen ganger.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av dagen er du gjerne utendørs så mye som været tillater. Du trenger å komme deg bort fra hjemmet for å tenke. Du må ta noen valg, men da vil du helst være i fred så ingen påvirker deg.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om gode og dårlige vaner. Det meste bygger på at du vil mer enn du orker. Du har vært ganske lat i det siste, og nå har du vanskeligheter med å finne motivasjonen når du må anstrenge deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og kreativ søndag der du lykkes med noe som du ikke har lykkes med tidligere, men som du har prøvd deg på flere ganger. Det har blitt litt av en seier for deg. Kvelden handler om at du unner deg noe du virkelig har lengtet etter.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske forvirrende dag der ingenting blir som du hadde håpet. Til å begynne med møter du på små problemer i nesten alt du foretar deg, og det forsinker deg en hel del. I løpet av kvelden møter du en person som du har respekt for, men som du samtidig vil utfordre.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å se forbi grensene og utfordre seg selv. Det blir både mental trening og en fysisk prøvelse. Dagen handler også om å knytte kontakt med veldig unge mennesker eller dyr.

Skytten 22/11-21/12

Du orker ikke å vente lenger, og vil at ting skal skje med en gang. Din mangel på tålmodighet gir seg uttrykk på en måte som irriterer noen av vennene dine. Prøv å puste dypt når du føler deg stresset.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom og annerledes søndag der du utfordrer deg selv på ulike måter. Du blir overrasket over hva du kan få til når du legger ned hjerte og sjel. Ettermiddagen ser ut til å by på en kombinasjon av fysisk aktivitet og hvile.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag trener du din mentale kapasitet og det går ganske bra. Du vil utfordre deg selv, dine kunnskaper, men også dine fordommer. Vannmannen er det stjernetegnet som alltid strever etter å utvikle seg selv, enten om det er på jobben eller gjennom en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Du er trøtt og irritabel i dag, og det gir seg uttrykk på ulike måter.Gjennom å hvile litt på dagen kan du hente deg inn energimessig. Noen ganger kan en powernap være den beste løsningen på et problem. Alt føles bedre når man er uthvilt.

Powered by Labrador CMS