Dagens Horoskop: Søndag 24. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag legger du ned mer energi på et prosjekt enn hva du egentlig har tid til. Det finnes en spesiell anledning til at du vil at dette prosjektet skal gå så bra. I løpet av dagen har du kontakt med en venn som har morsomme nyheter å komme med. Du gleder deg over hans/hennes framganger.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir lang, men koselig. Du har opplevd mye denne helgen, men den har også gitt deg en energiboost som gjør at du nå klarer å se litt fremover. Du føler at livet ditt har tatt en velfortjent u-sving og at du nå er på vei i riktig retning.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen handler om å være lat og om å få lov til å være lat. En slektning mener du burde anstrenge deg litt mer. Du har prøvd å forklare at dere to er veldig ulike og at du må få lov til å gjøre ingenting om det er det du vil.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir veldig koselig. Vennen din har det bra og da er han/hun både sjarmerende, åpen og omtenksom. Du nyter denne personens selskap, men du er også litt urolig for at dere skal gli fra hverandre etter denne helgen. Husk at ansvaret ligger på dine skuldre denne gangen.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å ikke gi etter for en impuls om å kjøpe noe du egentlig ikke har råd til i dag. Du har lenge villet ha denne tingen og når du endelig får et tilbud til en bra pris, så slår du til. Det er ikke noe tegn. Du har ikke råd. Vær sterk!

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen blir litt av en ny start for din del. Du behøver virkelig å få ladet batteriene og det gjør du best ved å ta det med ro og være utendørs så mye som mulig. Jordtegn har behov for å knytte seg til naturen med jevne mellomrom.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du gjerne snakke litt sladder om noe som har skjedd i løpet av helgen. Det gjelder å finne den personen som vet mest og som er villig til å prate om hva som skjedde. Som flaks er, har du et bredt nettverk.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å forstå deg på en person som oppfører seg litt merkelig til tider. Han/hun er en inngift eller har en relasjon med en av dine nærmeste venner eller slektninger, så du kan helt enkelt ikke unngå å ha kontakt med han/henne. Du er vanligvis god på å få folk til å prate, men ikke i dette tilfellet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annerledes, utfordrende og koselig. Du omgås først og fremst med familien i dag og du merker at du har godt av å holde litt avstand til både partneren og vennene dine. Dagen i dag blir et midlertidig pusterom fra hverdagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du får en herlig søndag. Du er lettet over å ha lykkes denne helgen og smigret over all oppmerksomheten, noe som gjør at du føler deg uhørt bra. Du er sjarmøren selv i dag og du styrker vennskapsbånd og vekker følelser som er sterkere enn du tror. Om kvelden er du helt utmattet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å håndtere dagen i dag på, men du velger å prøve å være sosial og legge din irritasjon til side. Dagen i dag handler ikke om deg, men om noen andre som har masse å feire og som kan være litt høylytte og pratsomme av seg.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet ikke hvordan du skal uttrykke deg i dag, men samtidig har du behov for å få frem akkurat hva det er du føler. Det er så mye du sliter med inni deg og du er nødt til å få det ut på en eller annen måte. Det blir en følelsesladet søndag.

Powered by Labrador CMS