Dagens Horoskop: Søndag 24. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag passer du på å ta igjen litt tapt søvn. Du koser deg gjerne hjemme eller tar en lang tur, så lenge det ikke blir for krevende. I løpet av dagen passer du på å finne ut av en del følelser som har samlet seg opp inni deg. Du trenger tid til å finne ut av hva det er du egentlig vil.

Tyren 20/4-20/5

Å si at du er trøtt idag, er bare fornavnet. Du er helt utmattet, du funderer en periode på om det er nødvendig å stå opp av senga. Når du vel begynner å røre på deg, blir du bedre, men du føler på kroppen at du fremdeles ikke er helt bra.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er dumt å tvinge frem en beslutning, selv om du er ivrig. En tvang kan lede til motsatt effekt og da blir du bare skuffet. Lær deg å være tålmodig selv om det frister. Kvelden blir merkelig men herlig.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske slurvete idag og det får du høre. Du mister eller glemmer igjen noe som er viktig for deg. Noen blir litt sur på deg for at du ikke klarer å ta vare på tingene dine, men denne personen er altfor snill til å skylde på deg, og hjelper deg isteden med å lete.

Løve 23/7-22/8

Idag er en mulighetenes dag, om du bare tar sjansen, er du modig. Du lengter etter å få treffe en venn litt mer privat, men det ser ut til å bli på en spontan måte. Om du møter denne personen på tomannshånd, Idag har du mulighet for å spørre om noe du har lurt på lenge.

Jomfru 23/8-22/9

Du har en felles interesse med en bekjent og du innser idag at det hadde blir morsommere, billigere og mer tidseffektivt om dere to slo dere sammen. Nå funderer du på hvordan du skal presentere denne ideen på en riktig måte. Du vil ikke fremstå feil.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes noe modig ved tegnet ditt idag. Du tar ganske store risikoer, men de lønner seg og du blir fornøyd med resultatet. I løpet av dagen trener du eller går en lang tur. For deg er det viktig å røre på seg, det er den beste måten å rense hode og tanker på.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å vise respekt og ta egne initiativ. Det blir en søndag der mye av det du gjør blir satt pris på av de rundt deg. I løpet av dagen får du mulighet for å være kreativ utover det vanlige. Du nyter at din kunstnerlige side får blomstre.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være med familien. Du planlegger å gjøre et litt dyrere kjøp og da vil du gjerne ha hjelp fra noen som står deg nær. I løpet av dagen får du vite at en venn har gjort en stor feil og han/hun trenger din hjelp til å komme seg over dette.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er latterlig glad denne søndagen. Du har endelig fått det spørsmålet du har gått og ventet på lenge og nå kan du endelig puste ut og tenke at du faktisk hadde rett. Ettermiddagen tilbringer du sammen med en nær venn. Dere prater om dype meningsfulle ting og det er deilig å kunne åpne seg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å komme overens med et familiemedlem som begynner å bli litt vel selvstendig. Selv om han/hun lytter til rådene dine, benytter han/hun seg sjeldent av det og det gjør deg frustrert.

Fiskene 19/2-20/3

Idag er det på tide å ta tak i hverdagslige ting som du helst ikke vil gjøre, men som du har utsatt for lenge nå. Om du er effektiv allerede fra starten av, kommer du til å bli fort ferdig og kan bruke resten av dagen på noe koselig.

Powered by Labrador CMS