Dagens Horoskop: Søndag 24. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Ting du trodde du hadde kontroll over går feil og det resulterer i at du må jobbe hardt for å komme i kapp. I løpet av ettermiddagen får du uventet hjelp fra en venn. Du innser at selv om dere ikke omgås så ofte, så er virkelig dette en person du kan stole på.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om enda et av dine prosjekter du har begynt på, men som du enda ikke har avsluttet. Det blir en bra dag der du er ganske så fornøyd over din egen innsats. På kvelden synes du at du fortjener en ekstra belønning for at du har vært så flink.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler ikke om når, men om hvis. Det du vil gjøre kan stoppes av ulike hindre på veien, så du bør sørge for å ha en backup-plan. Et løst rykte får deg til bli skikkelig sint, selv om du ikke er direkte berørt av det.

Krepsen 21/6-22/7

Du pleier vanligvis å få det som du vil, men ikke i dag og det gjør deg frustrert. Akkurat nå føles det litt som om du tar et steg frem og to tilbake. Du må være litt mer motivert og målrettet om du skal nå drømmene dine.

Løven 23/7-22/8

I dag er du irritert. Lørdagskvelden ble ikke helt som du hadde håpet på, og det kan være fordi du har innsett hva du vil og at det du vil ikke nødvendigvis er den veien du har valgt å gå. Kanskje er det på tide å være ærlig mot seg selv. Følelser er noe du ikke kan bestemme over.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en herlig og rolig søndag der du endelig tar deg tid til å puste ut og slappe av. Det blir en dag der du bare nyter nuet. I løpet av dagen får du mulighet for å rette opp i en feil du har gjort. Grip denne sjansen!

Vekten 23/9-22/10

Du er verdt all oppmerksomheten du får i dag, så ikke vær sjenert. En venn vil at du skal føle deg verdifull og det er viktig for denne personen at du virkelig forstår hvor mye du betyr for han/henne. Kvelden handler om å si ja.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lit urolig i dag. Du handler om at du befinner deg i en situasjon du ikke føler deg helt bekvem med. Du vet hva du vil, men ikke hvordan du skal komme dit. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en eldre slektning litt ekstra omtanke.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du mulighet for å være med en person du virkelig liker. Det blir en harmonisk og veldig givende søndag. Denne personen ser ikke ut til å være kjæresten din, men en venn eller eldre person som er som familie for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en del å gjøre denne søndagen og tiden går virkelig fort. Det blir en aktiv og morsom dag der du lykkes med ting som har vært utfordrende for deg tidligere. Du blir fornøyd med din framgang. Kvelden handler om vennskap og om å våge å åpne seg opp.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har ikke hel noe energi denne søndagen, så du tar det med ro så mye du kan. Det finnes visse ting du ikke kan styre over, og som du må være på, men forøvrig blir det en herlig og behagelig dag.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes mye kjærlighet og varme i horoskopet ditt akkurat nå. Du virkelig gløder fra innsiden og den personen som får deg til å føle deg sånn, er heldig. Kvelden handler om å være oppmerksom på noe i privatlivet ditt.

Powered by Labrador CMS