Dagens Horoskop: Søndag. 23. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å komme til bunns i hvorvidt et rykte du har hørt faktisk stemmer. Det kan nok ligge en sannhet i bunn, men denne historien høres såpass utrolig ut at du ikke klarer å tro på den. På ettermiddagen oppdager du et nytt favorittsted.

Tyren 20/4-20/5

Du vil prøve å få en venn til å tenke rasjonelt når det kommer til en investering, men denne personen er ganske sta og lytter vanligvis ikke til gode råd. Kanskje er det din sjarm, argumenter eller bare det at du bryr seg som får denne personen til å endre mening.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra og passe hendelsesløs dag. Etter noen intensive uker trenger du å hvile i ro uten masse dramatikk. Ettermiddagen handler om en hobby av noe slag. Det blir en fin avslutning på uken.

Krepsen 21/6-22/7

Du får en påstand bekreftet i dag, og du blir skuffet ettersom du ikke forventet deg at denne personen kunne oppføre seg så dårlig. Det er alltid slitsomt når noen du beundrer faller ned fra pidestallen du har satt dem på, men samtidig er det greit å huske på at alle kan gjøre feil.

Løven 23/7-22/8

Det blir en hyggelig og ganske aktiv dag som handler om ting som har med fremtiden å gjøre. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å forandre en dårlig vane gjennom å ta et aktivt valg og holde deg til det.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av søndagen prøver du å rekke så mye som mulig, men det er ikke så lett ettersom du konstant blir avbrutt av et familiemedlem som vil ha din oppmerksomhet. Visst er det morsomt at denne personen fortsatt bryr seg om hva du synes, men det kan også være frustrerende.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av søndagen vil du bli ferdig med en arbeidsoppgave eller kanskje et skoleprosjekt. Du har ligget etter den siste uken, og du ser ingen andre muligheter enn å ta igjen det du har gått glipp av på fritiden. Kvelden handler om å få lønn for strevet. Et gammelt prosjekt gir endelig uttelling.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og litt annerledes. Du er ute på eventyr, og du synes det er er herlig å oppdage nye områder og oppleve nye ting. I dag tester du dine fordommer og sperrer når det kommer til mat, noe som blir interessant.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du kan si nei til vennen din når som helst, men det gjør du ikke ettersom denne personen betyr så mye for deg. Det blir likevel litt feil når du går med på ting du egentlig ikke vil, bare for å gjøre noen andre glad.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, men likevel morsom. Du har så mye du vil gjøre, men tiden er begrenset. Noen ganger er det vanskelig å planlegge ettersom det hele tiden dukker opp uforutsette ting. Kvelden handler om at en beundrer tar kontakt, og du blir overrasket og smigret på samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av søndagen prøver du å rekke så mye som mulig, men tiden er begrenset. Du må prøve å prioritere dersom det skal bli rett. Det handler om å tenke rasjonelt og fokusere fremover. Kvelden blir koselig og du drømmer om noe som snart skal skje.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen blir kanskje ikke som du hadde sett for deg, men det blir likevel en bra dag der du får gjort masse. Du er gjerne utendørs og bruker dagen til en hobby. Kvelden handler om et problem du vil løse.

Powered by Labrador CMS