Dagens Horoskop: Søndag 23. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen tar du ansvar for en aktivitet du ikke pleier å engasjere deg i, men som du bruker som anledning for å omgås med en viss person. Det blir en morsom og utviklende dag hvor du ser nye talenter hos deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen blir en ganske rolig og harmonisk dag hvor du først og fremst fokuserer på å få saker gjort i hjemmet. I løpet av dagen tar du opp et tema som har med en slektning å gjøre. Du innser at familien din kommer til å måtte stille oppe mer fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen byr på en del jobb, men også på mange morsomme aktiviteter som har med en venn å gjøre. Denne personens interesser lokker deg og du vil teste hva det er som fascinerer deg så mye ved denne personen. Det blir en litt merkelig, men morsom opplevelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler i hele kroppen at du er på rett vei. Gjennom å være modig og sta lykkes du med dine forutsetninger. I løpet av dagen møter du en person som har informasjon du virkelig vil dra nytte av.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg litt i villrede idag. Det handler om at du har avsluttet et kapittel i livet og er på vei mot noe nytt, men du vet ikke helt hvordan det kommer til å bli. Stol på sjarmen din, den vinner alltid i lengden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar stilling til et problem som egentlig ikke har vært et problem tidligere, men som har blitt det først nå. Det handler om kommunikasjonsvanskeligheter og om å stole på hverandre. Denne dagen retter du opp i mange spørsmål.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på få overraskelser, masse hjemmekos og familieheng. Det blir en bra dag hvor du får mulighet for å pusle med ting som baking, matlaging eller en hobby som er håndverksbasert.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ulike måter å takle en sak på, men du velger den enkleste utveien idag ettersom du ikke orker krangle med en viss person. Denne personen kan være veldig sta, og det er han/hun idag. Kvelden byr på en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Du blir satt ut over hva en person har å si til deg idag. Du visste at noe ikke var som det skulle, men akkurat dette hadde du ikke forventet deg. Du vet ikke om du skal bli sint, overrasket eller bare lei deg over at ting har tatt denne vendingen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det har skjedd mye i løpet av den lille tiden du har vært borte fra din bekjentskapskrets. En venn vil at du skal velge side i en konflikt, men du er fast bestemt på at du vil beholde begge som venner, selv om det kan bli komplisert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan ikke noe for at en bekjent er så påståelig når det gjelder et familiemedlem av deg, til tross for at du prøver å fortelle at denne personen hverken vil eller har lyst. Av en eller annen anledning kjenner ikke din bekjent sine begrensninger og det gjør at det blir du som havner midt i dramaet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er glad for at du har tatt dette steget. Du har innsett at du faktisk ikke har hatt det så bra den siste tiden. Det handler om et valg du har gjort, men nå når det er gjort, føles alt så mye bedre. På kvelden tar du kontakt med en person du gjerne vil treffe.

Powered by Labrador CMS