Dagens Horoskop: Søndag 23. Februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

12. mars går årets ELLEtech av stabelen på Grand Hotel Oslo.

Har du sikret deg billett? Hvis ikke kan du gjøre det her.

Dagens Horoskop Søndag 23. Februar

Væren 21/3-19/4

Du har mye å tenke over denne søndagen. Det handler om jobben din og en hobby du ikke har rukket å gjøre så mye med. Du må legge opp en plan for våren, slik at du vet hvordan du skal disponere den fritiden du har.

Tyren 20/4-20/5

Dagen begynner bra og slutter enda bedre. Du får høre en del morsom sladder denne søndagen og det lysner opp februarmørket. Noe tar slutt og noe annet begynner denne dagen. Det er ingenting som berører deg direkte, men indirekte påvirkes du positivt av det som skjer.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er tøft å si nei til noen man vil ha, men du er fast bestemt på din beslutning. Det er bra at du er så sta. Tvillingen pleier å ha vanskelig for å stå imot gruppepress, men for en gangs skyld, har du ikke vanskeligheter med å takke nei.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen handler om frisk luft, et hjemmeprosjekt du har gående og om å ransake følelsene dine. Krepsen er en veldig emosjonelt utviklet person og akkurat nå er det mye følelser som slåss inni deg. Du opplever forelskelse, uro, sjalusi og håp, på én og samme tid.

Løven 23/7-22/8

Du er i godt humør i dag. Du har vært med venner du virkelig bryr deg om og hver gang dere sees, blir du påminnet om hvorfor denne personen er så spesiell for deg. I løpet av søndagen treffes dere igjen, men da må initiativet komme fra deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du setter spørsmålstegn ved et familiemedlem i dag. Det er ikke første gang du har tatt denne personen i å lyve eller ikke si sannheten, men i dag har du fått nok og du vil få en forklaring på hvorfor denne personen oppfører seg som den gjør.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og utviklende søndag. Du bruker dagen på en hobby du har, og du innser at du faktisk er bedre på dette enn du trodde du var. Kanskje er dette noe du kan tjene litt ekstra penger på?

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant og veldig intensiv dag. Du står ovenfor en del valg og det er viktig at du ikke begynner å tvile. Selv om det er tøft og alt er nytt, er Skorpioner bra på å håndtere forandringer.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt sur på en venn som ikke hørte av seg når dere skulle treffes. Du føler deg utenfor og det er en følelse du ikke liker. Det finnes en risiko for at du gjør det samme mot denne personen, istedenfor å være åpen om hvordan du egentlig har det.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å ta det med ro og om å finne tilbake til sin indre ro. En søt sms eller et morsomt forslag på en aktivitet, får deg til å bli i ekstra bra humør denne søndags ettermiddagen. Kvelden handler om en ytterst hemmelig flørt du har.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en masse ulike prosjekter på gang akkurat nå og det bra du holder deg aktiv, men glem ikke at du må hvile mellom slagene. Vannmannen slenger seg gjerne inn i noe nytt og elsker utfordringer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir skikkelig sur på en kompis for at han/hun har truffet noen du også vil treffe. Du vet at du egentlig ikke kan si noe på det, ettersom omstendighetene gjør at du egentlig burde holde deg unna denne personen, selv om hjertet ditt sier noe annet.

Powered by Labrador CMS