Dagens Horoskop: Søndag 22. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om hvile og om å mentalt komme i kapp med ting. Det har vært litt opp og ned denne høsten, og dette er en perfekte dag å smelte inn alt som har skjedd. Husk å ikke undervurdere verdien av å ta det med ro.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen har du en del å ta tak i, spesielt på formiddagen. Det blir en intensiv, men allikevel bra dag som fører med seg veldig gode nyheter. Det ser ut til at businessen går veldig bra for tiden. Kvelden handler om å feire.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har ingen mulighet for å si nei til en person som ber deg om en tjeneste. Du vet at du skylder han/hun betydelig mye mer enn det han/hun ber om, men allikevel føler du deg på en måte litt lurt. Kvelden handler om vennskap og tilgivelse.

Krepsen 21/6-22/7

Denne søndagen prøver du å fokusere på en oppgave som har med jobb å gjøre. Dessverre er du altfor lett distrahert og tankene dine begynner å vandre så fort du setter deg ned og skal begynne å jobbe.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen oppdager du noe som har med en venn å gjøre. Det viser seg at denne personen har løyet for deg, og vært involvert med en person ved siden av det forholdet han/hun er i. Selv om det bare berører deg indirekte, blir du lei deg over denne personens nonsjalante oppførsel.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen har du mulighet for å imponere en person som lenge har fascinert deg, men som du ikke helt har våget å snakke med. Nå spiller skjebnen deg et puss, og du får mulighet for å vise hvor fantastisk person du er.

Vekten 23/9-22/10

Du tar en venns parti i dag, og går samtidig i mot en annen. Dette er en posisjon du har vært i før, og som du ikke setter pris på å være i igjen. Akkurat i dette tilfellet er det ganske klart hvem som tar feil og hvem som har rett, men du liker allikevel ikke å måtte velge side.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne søndagen vil du komme i kontakt med en person som ikke har vært del av livet ditt så lenge. Du har kjent et savn etter denne personen den siste tiden, og nå vil du gjøre noe med denne situasjonen. Husk at du aldri kan gå tilbake til det som har vært, men dere kan begynne på nytt om begge vil.

Skytten 22/11-21/12

Du får masse input i dag og det er bra, ettersom du selv savner ideer. Du har et prosjekt på gang, men nå som du har kommet halvveis vet du ikke helt hvordan du skal styre det videre. Vennen din derimot har en masse ideer om veien videre.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen inneholder spenning, forventning og glede. Det blir en fartsfylt dag som byr på en hel del latter og morsomme opplevelser. Omstendighetene tvinger deg til å gjøre ting du ikke pleier og det blir en positiv opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne søndagen forventes det at du tar ansvar for noe du har påbegynt, men som du egentlig ikke vil avslutte. Det handler mest om at du synes det er litt kjedelig. Du liker å begynne på ting, men hater å avslutte de. Kvelden handler om fantastiske nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du vil, men du vet ikke hvordan du skal kunne si det til vennen din. Problemet ditt er at du ikke kan såre denne personen ettersom du synes for mye om han/henne, men du har innsett at du ikke kan fortsette som du har gjort fram til nå.

Powered by Labrador CMS