Dagens Horoskop: Søndag 22. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å fikse opp i ting som ikke fungerer hjemme. Det blir en kreativ og produktiv dag hvor du får gjort masse. Du får mye energi fra Sola akkurat nå og det benytter du deg av når du nå skal sette igang og fullføre dine prosjekter.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om hjemmet og om å gjøre ting sammen med kjæresten eller familien din. Uansett om du pusser opp, har vårrengjøring eller bakedag, så synes du det er herlig at så mange er med og hjelper til. Akkurat nå er familien den du omgås mest med.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne søndagen handler om å ikke stresse. Du har behov for å ta det med ro og hente deg inn igjen etter en stressende periode. Det blir en bra dag, om du bare sørger for å holde tempoet nede. Kvelden handler om vennskap og kjærlighet.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert på en person som ikke vil høre på deg. Du har mange gode råd å gi denne personen, men han/hun synes du kritiserer mye og ikke gjør så mye for å hjelpe til. Dere to må bli bedre på å kommunisere med hverandre.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen prøver du å knytte kontakter med en viss person, men han/hun kan være ganske så kjip. Det finnes en hel del personer han/hun ikke vil omgås med og dessverre er mange av de dine venner. Om du vil at dere skal treffes, bør dere kanskje gjøre det alene.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handlar om å ha tålmodighet, fremfor alt til familien. Det har vært så mye den siste tiden at du ikke helt orker å ta tak i situasjonen din og det gjør at du blir lett irritert. Kvelden byr på en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å være utendørs så mye som mulig. Den friske luften gjør deg godt og får deg til å tenke på noe annet enn det som bekymrer deg. I dag kan du ved en ren tilfeldig springe på en person som kan bli betydelig for din fremtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske aktiv søndag, selv om du gjør det meste på egen hånd eller med en venn. Akkurat nå foretrekker du å ikke være altfor aktiv blant folk, selv om du gjerne skulle vært utendørs mer.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt lei, men det finnes ikke mye å finne på. I dag er det en risiko for at du blir sur fordi du er så rastløs og at din irritasjon går utover feil person, som din partner eller andre familiemedlemmer. Prøv å sette i gang et hjemmeprosjekt, det kan gi deg stimulanse.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye du skal rekke i dag, så det gjelder å ikke sitte på latsiden. Du har en tendens til å begi deg ut på prosjekter med liv og lyst, noe du kommer til å dra god nytte av fremover.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra søndag, selv om du ikke helt rekker alt du har planlagt. Du har så mange prosjekter på gang at det iblant blir vanskelig å få et overblikk. Kvelden handler om en beslutning som bør taes med din øvrige familie.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir kanskje ikke så morsom som du hadde håpet på. Noen av de aktivitetene du planlegger denne søndagen blir avlyst og det må du bare godta. I løpet av kvelden får du overraskende nyheter som har med jobb eller en hobby å gjøre.

Powered by Labrador CMS