Dagens Horoskop: Søndag 21. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du prøver å samle tankene i dag. Du får en beskjed som gjør at du plutselig må ta et valg som du hadde håpet å slippe. Det blir en del å tenke over. Tenk over at dette er et valg du ikke burde ta uten å ha pratet med familien.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om både praktiske ting, og å ta det med ro. Du prøver å være litt snillere med deg selv. Det kan innebære at du unner deg en pause med en god bok eller at du har begynt å trene. For deg er det viktig å kjenne at du får tid til det du vil gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag legger du en plan for hvordan du kan spare penger. Det kan handle om å ta en ekstrajobb, begrense visse utgifter eller helt enkelt legge til side penger på lønningsdagen til en låst konto. Du vil gjøre en større investering uten å måtte ta opp mer lån.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en logikk i din oppførsel nå, selv om din venn ikke kan se det. Ditt humør går veldig opp og ned om dagen, og på overflaten er du lunefull både i måten du agerer på, og dine følelser. Dersom man skal forstå deg må man komme seg under overflaten. Først da kan man se dine virkelige følelser som har rot i fortiden.

Løven 23/7-22/8

Det blir en annerledes og livlig søndag som du gjerne tilbringer utendørs om du kan. Du har mange tanker og idéer akkurat nå, så det gjelder å sette dine visjoner til live. Kvelden handler om å ta det med ro og samle energi for den kommende uken.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en intensiv søndag der du fokuserer på å få mest mulig gjort. Dersom du bor i hus kan det omhandle prosjekter som har med tomten din å gjøre. Det virker som en stor del av dagens aktiviteter foregår utendørs. I løpet av dagen kommer du på en løsning på et vanskelig problem.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskeligheter med å si ifra i dag, og det resulterer i at du tvinger deg selv til å gjøre noe som du egentlig ikke har lyst til. Det er din svakhet for en viss person som spiller deg et puss. Når denne personen ber deg om noe, så klarer du ikke å si nei.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være fokusert og lære deg noe nytt. Dette er en utfordring som burde passe Skorpionen godt, ettersom det både er krevende og interessant på samme tid. I løpet av ettermiddagen kan et nytt bekjentskap bidra med inspirasjon.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske rolig søndag der du fokuserer på å hvile og hente energi. Akkurat nå er du trøtt fra morgen til kveld, og det handler om Solens posisjon i forhold til ditt stjernetegn. Et godt tips er å gå lange turer. Det kan gi deg energi.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av søndagen er du både her og der, men det blir likevel en herlig dag der du kan fokusere på noe som interesserer deg. Du trives best med tydelige mål, og nå har du satt opp en veldig konkret plan for 2021 som du følger til punkt og prikke.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingenting du kan si eller gjøre for å ta tilbake en feil du har begått. Fra og med når er det bare å se fremover og bearbeide det som har vært. I dag omgås du med en venn som du kan kaste ball, dele tanker, og idéer med.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil få noe ut av verden, men det innebærer at du må åpne deg og bare være ærlig med hva du føler. Du føler deg ikke helt klar for denne typen intimitet akkurat nå. Kvelden handler om en morsom aktivitet.

Powered by Labrador CMS