Dagens horoskop: Søndag 21. juli

Slik blir søndagen:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen forventer du å få høre noe, men det kommer aldri... Det er et rykte som du var sikkert på kom til å spres raskt, men det virker som at det har stilnet helt av før det fikk bein å gå på.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om kompromiss og om å lytte. Ta saker i egne hender. Du kan noen ganger være litt for sta, men i dag har du innsett at du kommer lengre ved å ikke tvinge fram ønskene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne søndagen. Du nyter livet og føler deg skikkelig ovenpå. Denne søndagen får du gode nyheter om en venn. Kvelden byr på en hobby som du ikke har holdt på med på en stund.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en stor vennekrets og elsker det. Men akkurat i dag så føler du deg som en bit i et puslespill, og den passer ikke noe sted. Det er en kombinasjon av Månen og Uranus som er årsaken. Kanskje trenger du bare å være litt alene.

Løven 23/7-22/8

Du tilpasser deg etter en venns behov og det blir skikkelig bra. Sammen kommer dere på at dere skal finne på noe som har med noe praktisk å gjøre. Du er den kreative delen av teamet og vennen din er den praktiske og rasjonelle.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar noen sjanser i dag, og spør en person om hva dens intensjoner egentlig er. Hva tenker denne personen om en viss situasjon? Du vet at denne personen har lett for å overreagere, men i dag er personen rolig og åpen. Dagen blir givende, men også slitsom. Det er alltid vanskelig å være ærlig...

Vekten 23/9-22/10

Du må gjerne prøve å være litt mer organisert. I dag sprer du alt rundt deg og lager kaos uansett om det er med vilje eller ikke. Du må prøve å tenke på de personene som er rundt deg. Hold litt mer orden rundt deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hadde helt glemt hvor mye du misliker en bekjent eller nabo. Denne personen holder seg på sin kant og da funker det bra, men i dag kommer det klassiske overtrampet igjen og du blir sint. Du prøver å snakke med personen, men det hjelper aldri.

Skytten 22/11-21/12

Du er vanskelig å forstå seg på for dine litt mer rasjonelle venner. Akkurat nå lever du kun etter ditt hjerte og har glemt all logikk. Det handler om at du har sterke følelser, og det kan du ikke noe for.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er nysgjerrig på en venns relasjon, men du tør ikke spørre rett ut fordi du er redd for at det skal misoppfattes. I stedet snoker du rundt for å finne informasjonen du vil ha. Du aner at noe ikke er helt som det skal være. Kvelden blir merkelig, men morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt forvirret i dag og det er fordi du har for mange jern i ilden. Om du bare tar det med ro og fokuserer på en sak om gangen, så blir det bedre. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter om et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som ikke liker å være åpen om følelser, men en venn klarer å lure sannheten ut av deg. Personen spør ikke rett ut og da er det kanskje lettere for deg å åpne opp?

Powered by Labrador CMS