Dagens Horoskop: Søndag 21. Februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag sørger du for å avslutte prosjekter som står uferdige etter uken. Det er kanskje ikke verdens kuleste søndagsaktivitet, men det føles bra når du er ferdig. Kvelden handler om å vise respekt for en person med mye kunnskap.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir litt seig, men du sørger for å bevege deg, selv om det bare blir en liten tur. Dagen handler stort sett om hvile og restitusjon. Du lader opp i forkant av en spennende og utfordrende uke. Kvelden blir interessant og informativ.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har mye du vil gjøre i dag, men det kan være at du er mer sliten nå, enn det du var før helgen. Noen ganger legger du for mange planer, fordi du vil rekke alt du ikke rekker i hverdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du forsøker å forstå en venn, men det er vanskelig ettersom denne personen har lukket seg veldig den siste tiden. Denne personen har forårsaket deg mye vondt tidligere, men den siste tiden har det vært motsatt. Dere fortsetter å såre hverandre selv om dere egentlig bare vil hverandre vel.

Løven 23/7-22/8

Du er sta i dag, og gir ikke opp selv om ikke alt går din vei. Ditt stjernetegn påvirkes av Tyren, som bidrar til at du fortsetter, tross motstand. I dag søker du råd hos den klokeste personen du kjenner.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på litt motstand, og du gjør lurt i ikke å bli irritert, men heller fortsette. Du har vanligvis ingen problemer med å fortsette når veien blir tung, men akkurat nå føler du på en uro som gjør at du blir frustrert når ting ikke går som du vil

Vekten 23/9-22/10

I dag sørger du for å få hvile. Det er lenge siden du hadde en så avslappende dag, men noen ganger er det å gjøre ingeting det aller beste. Du får også kontakt med en gammel arbeidskollega eller klassekamerat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du søker oppmerksomhet i dag, og irriterer deg over ditt eget behov for bekreftelse. Du ser deg selv som en sterk person som ikke har problemer med å gå mot strømmen, og lytte til deg selv. Derfor blir nederlaget ekstra tungt når du ikke klarer å leve ut dette.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det familie som gjelder. Uansett om dere møtes ute eller inne, så blir det en dag fylt med latter og nærhet. Det er ingenting som gjør deg så godt som tid med dine nærmeste. Kvelden byr på overraskende informasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har et ønske om å vise at du kan mer enn alle andre, og det gjør du gjennom å øve, øve og atter øve. Du vil perfeksjonere dine ferdigheter, slik at du blir enda bedre, og du bryr deg ikke om at det er søndag. Det er denne type ambisjon som hjelper Steinbukken med å nå sine mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil hjelpe en venn med et problem, men vet ikke hvor du skal begynne. Ta det fra toppen - du trenger hele historien for å forstå, spesielt fordi du er utenforstående.

Fiskene 19/2-20/3

I dag kobler du av både innendørs og utendørs. Dersom du har mulighet bruker du store deler av dagen på friluftsaktiviteter. Du får roser i kinnene, og det kler deg. Fisken har det bra utendørs, så lenge det ikke er for kaldt.

Powered by Labrador CMS