Dagens Horoskop: Søndag 20. September

Slik blir din september.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen passer du på å ta det med ro og komme om kapp rent mentalt. Det har vært en stressende uke og du har behov for tid til å smelte inn alt som har skjedd. Kvelden handler om et sant vennskap, og om evnen til å kunne lytte.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en annerledes, men morsom søndag der du får sjansen til å treffe venner du ikke har sett på lenge. Du er gjerne utendørs om været tillater det. Om kvelden tar du tak i et prosjekt i hjemmet som har blitt liggende altfor lenge.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen handler om å reflektere og hvile. Om du må jobbe, så er det bra om du prøver å ikke stresse. Du har behov for å hvile deg litt og ta det med ro. Kvelden handler om å sette spørsmålstegn ved en venns omdømme. Han/hun har tatt en del dårlige beslutninger den siste tiden.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å ordne opp i en vanskelig relasjon du ikke lykkes med å få orden på. Det sørgelige i det hele er at du ikke har skjønt hvorfor det har skjært seg, men savnet etter denne personen er stort. Du må ta en prat med den det gjelder.

Løven 23/7-22/8

Du har en del aktiviteter du vil rekke denne søndagen, men da gjelder det å sette i gang tidlig. Du er litt av en tidsoptimist, noe som gjør at du alltid tror du skal rekke mer enn du egentlig gjør.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom, men litt stressende og derfor er det bra om du prøver å holde deg til dine egentlige planer og ikke tar for mange avstikkere. I løpet av dagen får du mulighet for å gjøre et skikkelig bra kupp.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt trøtt denne søndagen og det er best du lytter til kroppen din når den sier den vil hvile. Du vil få så mye gjort som mulig og da glemmer du nesten det viktigste, at det noen ganger er lov til å være passiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del morsomme ting å se frem til denne søndagen og det blir en intensiv men herlig dag. Det finnes en utfordring i en av ettermiddagens aktiviteter som du tar med strak arm. Akkurat nå er du både modig og gira på å prøve nye ting.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir herlig og helt annerledes enn hva du hadde tenkt deg. Mye handler om at du forventer det verste istedenfor å hoppe på det beste. Kvelden byr på en uventet tvist som du bør ta til deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir bra, men du får ikke så mye gjort som du kunne ønske. Du har visse prosjekter på gang som du vil bli ferdig med i dag, men du er litt for trøtt til å ta tak i de. Om kvelden hører en venn fra seg. Han/hun har savnet deg mye og vil at dere skal sees.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ikke mange venner som forstår seg på hvordan du tenker akkurat nå. Du har din egen logikk som er glassklar, men som kanskje er litt uklar for resten av verden. Prøv å samle tankene innen du åpner munnen, så kanskje det du vil ha sagt blir tydeligere.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en herlig og rolig søndag som egentlig ikke handler om så mye annet enn å hvile og hente seg inn igjen. Du har behov for denne typen pause fra hverdagen for å orke resten av uka. En venn kommer med sladder som du ikke klarer la være å si videre.

Powered by Labrador CMS