Dagens Horoskop: Søndag 20. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir veldig rolig. Du gjør ikke så mye nyttig i dag, men du lader batteriene og det kan være viktig å ta vare på seg selv i blant. Kvelden byr på ulike utfordringer som har med forhold og livet å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen stresser du en hel del for å hjelpe en venn, slektning eller bekjent med å nøste sammen alle løse tråder og dobbeltsjekke at han/hun har husket på alt. Det blir en stimulerende, men ganske så intensiv dag. Kvelden blir nesten litt tom etter en omfattende dagen du har hatt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si det som det er til din partner fordi du er redd for at han/hun skal dømme deg. Du vet at han/hun elsker deg og respekterer deg, men du vil allikevel ikke vise feilene dine. Kvelden handler om å være fleksibel.

Krepsen 21/6-22/7

Denne søndagen roer du deg ned litt og humøret blir mildere. Etter flere utbrudd på lørdagen, kan det være på sin plass å be om unnskyldning, i hvert fall til de du har såret mest. Kvelden handler om å være forståelsesfull.

Løven 23/7-22/8

Du er nervøs og stresset i dag. Det er så mye som har skjedd den siste tiden at du behøver å få bekreftet hvor flink du er, helst fra noen som vet hva de prater om. At selvtilliten din er litt dårlig akkurat nå, er på grunn av en episode som skjedde forrige uke.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som sjeldent sier nei til oppgaver som andre kan oppleve som monotone og litt kjedelige. Det er fordi du setter pris på rutiner og fordi du liker å kunne skape struktur i det du gjør, og det er e da enklest om det ikke er for mye variasjon i arbeidsoppgavene dine.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig i tvil i dag, noe som i og for seg ikke er spesielt uvanlig for en Vekt. Akkurat i dag handler det om en ganske så enkel beslutning som ikke påvirker så mye, men du kan virkelig ikke bestemme deg. Kanskje du bør trekke lodd og holde deg til hva skjebnen bestemmer for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i dårlig humør. Et bakslag på jobb har gjort at du har hatt mer å gjøre den siste uka og nå innser du at du har havnet etter med arbeidsoppgavene dine. Du vil virkelig ordne opp i dette problemet, men det ser ut til å være mer omfattende enn du først trodde.

Skytten 22/11-21/12

Det er en spenning mellom deg og en venn, men dere later begge som om ingenting og prøver å late som at alt er bra. Det verste med denne situasjonen er at ingenting blir bedre om dere ikke prater om følelsene deres, og da er det viktig at dere er helt ærlige mot hverandre, selv om det gjør vondt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du glad og stresset på en og samme tid. Du går og venter på noe som skal skje i løpet av ettermiddagen. Det kan være snakk om en reise, en aktivitet eller en konkurranse av noe slag. Uansett hva det er, så går tiden frem til det utrolig sakte. Ettermiddagen blir spennende og variert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sikker på at du tar en riktig beslutning i dag, men du kan fremdeles ikke forstå hva det er som har forårsaket problemet fra begynnelsen av. Du har prøvd å finne ut av problemet, men ingen ser ut til å vite noe. Kvelden handler om å si ha det til noen som skal reise bort.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke i humør til å diskutere følelser, men partneren eller vennen din vil ikke høre på deg når du sier nei. Han/hun vil at dere skal åpne dere opp for hverandre, men du er ikke klar for det. Du er ikke en gang klar for å erkjenne følelsene dine ovenfor deg selv.

Powered by Labrador CMS