Dagens Horoskop: Søndag 2. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir rolig, og du får muligheten til å puste ut. Det er ikke så ofte du har muligheten til å ta det helt med ro og nyte livet. I løpet av ettermiddagen eller kvelden møter du på en person som vekker sterke følelser hos deg.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir litt som gårsdagen. Den inneholder små utflukter, litt shopping, men fremfor alt blir det masse herlig tid med familien. Du tar en tidlig kveld, og har behov for å sove ut.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å gi etter. Du er redd for at ting vil gå galt dersom du slipper kontrollen, men du vil merke at andre vokser når de får ta mer ansvar. For deg er det bedre om du har personer med mye kunnskap rundt deg, slik at du kan fordele ansvaret mer.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en herlig søndag der du er utendørs så mye som mulig. Uansett vær finnes det en følelse av vår i deg som gjør deg uvanlig positiv og flørtete. I dag møter du en person som vekker masse følelser i deg. Det blir både herlig og vanskelig på samme tid.

Løven 23/7-22/8

Du har havnet i et nett av intriger igjen. Vanligvis har du ikke noe imot at det skjer litt rundt deg, det kan til og med være du selv som er pådriver, men i dag synes du det er slitsomt med sladder og baksnakking.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å rette opp i et problem i hjemmet. Du snudd opp og ned på alle muligheter for å løse dette, og blir fryktelig frustrert da du ikke vet hva du skal gjøre. Det morsomme er at svaret ligger rett fremfor nesen på deg, om du bare tenker deg om.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du skjemme bort deg selv, og det gjør du gjennom en spontan utflukt eller shopping. Du har et behov for å fylle på med litt vår i garderoben. I løpet av dagen passer du også på å trene. Det kan være en tur på treningssenter, hjemmetrening eller en lang gåtur.

Skorpionen 23/10-21-11

Du trenger frisk luft for å tenke klart. Du har fått et tilbud, men uansett hvor fristende det er, så innser du at det må finnes noen ulemper. Du har behov for å se på både fordeler og ulemper ved dette tilbudet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen går sakte, og det virker som at du venter på noen som er veldig forsinket. Denne personen har sin egen oppfatning av tid, og den stemmer ikke overens med resten av verden. Det hjelper ikke engang om du blir sur, ettersom denne personen ikke føler at han/hun har gjort noe galt.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om tre ting. Om å rekke fysisk aktivitet, skjemme seg bort litt ekstra, og om å ta igjen noe som har med jobb eller studier å gjøre. Det blir en omveltende og produktiv dag. På kvelden får du en sms fra en høyst uventet person.

Vannmannen 20/1-18/2

Noen beundrer deg for ditt initiativ i dag, og du blir smigret. Du har faktisk anstrengt deg, og du er glad for at noen markerer at du har gjort mer enn du måtte. Det blir en tidlig kveld, men likevel veldig koselig. Du skal tidlig opp i morgen, og trenger søvn.

Fiskene 19/2-20/3

I dag krangler du med en venn eller noen i familien. Dere har vanskeligheter med å bli enige om sommerens planer. Det er mye å diskutere, men det som er problemet er at dere kommer fra to helt ulike perspektiver. Den ene vil være ekstra forsiktig, og den andre mener at dere kan planlegge som vanlig.

Powered by Labrador CMS