Dagens Horoskop: Søndag 2. Juni

Slik blir din første søndag i juni.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir uvanlig morsom. Er du i et forhold, tilbringer du gjerne dagen med partneren din. Som singel er det kompiser og aktiviteter som gjelder. Har du mulighet så deltar du gjerne på en utfordring eller konkurranse av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Du uroer deg for visse ting som har med jobb å gjøre idag. Det handler om et problem som har med sommeren, personal, sykdommer og ferie å gjøre. Uansett om det er du som står ansvarlig eller ikke, føler du deg maktesløs. Luft tankene dine med en venn.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir bedre om du prøver å se positivt på nåværende situasjon. Selv om ting kanskje ikke har utviklet seg som du hadde håpet på, kommer du til å innse at du faktisk har hatt flaks. Du må fokusere på fordelene og ikke ulempene. Kvelden blir givende og koselig.

Krepsen 21/6-22/7

Du er svak for en venns sjarm og du kan ikke la være å slutte å tenke på han/henne, selv om du prøver. Denne personen har fått en plass i hjertet ditt og følelsene vokser seg sterkere for hver gang dere sees, derfor er relasjonen deres komplisert. Dagen handler helt enkelt om relasjoner.

Løven 23/7-22/8

Du funderer ikke så mye over fremtiden akkurat nå, og prøver heller å leve i nuet istedenfor. Det blir en bra søndag der fokuset ligger på å ha det gøy og bruke tiden på venner og familie. En eldre slektning har noe å fortelle deg idag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du våger å spørre om tilgivelse til tross for at du er urolig for svaret. Det handler om noe som kan være risikabelt, samtidig som du vet at du har mye å vinne på om du velger å ta risikoen. For deg veier fordelene mer enn ulempene. I løpet av ettermiddagen passer det bra å gjøre visse nødvendige innkjøp.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes så mye du vil si til en venn, men du vet ikke helt hvor du skal begynne. Det har skjedd en del siden sist dere så hverandre og det er vanskelig å ta igjen alt det tapte etter så lang tid. Du kommer til å oppdage at det ikke er behov for så mange ord mellom dere, dere har et sterkt vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag passer du på å engasjere deg i et veldedig arbeid av noe slag. Det kan være et oppdrag for en klubb eller forening eller så hjelper du noen venner med et prosjekt. Det blir en berikende og lærerik dag der du du føler deg satt pris på .

Skytten 22/11-21/12

Det finnes mye å ta hensyn til i livet ditt akkurat nå, så fatt ingen forhastede beslutninger idag. Skytten er veldig impulsiv og reagerer ofte på følelser snarere enn konkrete fakta, noe som gjør at du iblant ikke tenker deg om, du bare gjør det. Idag finnes det en risiko for at du blir litt vel impulsiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om engasjement, fokus og viljen til å vinne. Du er nok en gang i en situasjon som kan sammenlignes med en konkurranse. Som den sta Steinbukken du er, lar du deg ikke begeistre så lett. Vinnerinstinktet kicker inn når du føler du har noe å bevise.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen blir bra. Du rekker mer enn du hadde sett for deg hjemme og du er ganske så fornøyd med egen innsats. Denne dagen handler mye om å komme i kapp med små prosjekter. Du tar deg tid til å bare være og nyter å slippe å stresse.

Fiskene 19/2-20/3

Idag sier du ifra til en venn eller partner. Du har bygd deg opp en irritasjon i løpet av lengre tid og denne søndagen skjer noe som får begeret til å renne over. Det handler om at dere to er så veldig ulike når det gjelder deres innstilling til livet.

Powered by Labrador CMS