Dagens Horoskop: Søndag 2. Februar

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig og avkoblende søndag, hvor du endelig får sjansen til å omgås med familien. Dagen passer perfekt for å komme i kapp rent mentalt. Det finnes noe som du bør begynne å planlegge denne søndagen, det har med en kommende ferie å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir intensiv. Du er både sosial og gjør nyttige ting denne dagen. Du vet du blir nødt til å jobbe litt med et sideprosjekt du har, men du vet det er verdt den tiden du legger ned i det, ettersom det kan gi deg en god slant med penger på sikt.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du irritabel ovenfor en slektning. Det handler mer om at du er opprørt for at du synes du blir forbisett på jobb, enn at du er irritert på slektningen din, men du tar ut din frustrasjon på de personene som står deg nærmest.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å tenke logisk, og om å prøve å komme i kapp med ting du har ligget etter med. Det blir en intensiv dag hvor du knapt får mulighet for å hvile. En diskusjon mellom deg og et familiemedlem påvirker ditt humør negativt.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen prøver du å jobbe med et mindre prosjekt hjemme. Du har sjeldent tid til å bruke tid på egne interesser, derfor passer det bra i dag, da du ikke har noen planer. Kvelden blir morsom og utviklende.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en hake ved det løftet du får av en slektning i dag. Du mistenker at det ikke er så bra som det høres ut som, men det er vanskelig å oppdage hva som ikke gagner deg i denne avtalen. Les mellom linjene, så forstår du hva denne personen er ute etter.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være modig, selv om du ikke er bekvem med situasjonen. Du pleier sjeldent utfordre deg selv på denne måten som du gjør i dag, og det blir nyttig for deg. En venn støtter deg og oppmuntrer deg når du føler deg ubekvem.

Skorpionen 23/10-21-11

I blant er den enkleste måten å komme igang på, å bare begynne og ikke tenke for mye. Slik er tilfellet i dag. Om du bare setter i gang så får du masse gjort, men om du begynner å fundere over hvordan du skal legge opp dagen, kommer det til ende med at ingenting blir gjort.

Skytten 22/11-21/12

Du er gjerne hjemme og koser deg denne søndagen. Akkurat nå har du ikke mye energi, så du vil gjerne ta det med ro, mens partneren din er rastløs og vil finne på ting. Her gjelder det å inngå kompromisser, om begge skal bli fornøyde.

Steinbukken 22/12-19/1

For deg er det full fart hele dagen som gjelder. Du har både noe pågående privat og du er invitert bort til noen, eller skal selv ha middagsgjester. Selv om det er gøy å ha mye å gjøre, er det bra om du får litt tid for deg selv til å roe ned etter helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir stressende, men givende. I dag får du en beskjed som gjelder noe du har jobbet med hele høsten. Du føler at alle de timene og all den energien du har brukt på å oppnå et visst resultat, endelig begynner å vise resultater.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være med personer som gir deg noe. Den siste tiden har du følt deg ensom, selv når du omgås i store grupper. Det handler om at de personene du treffer, ikke har samme tankesett som deg. Du har behov for å omgås med noen som forstår deg.

Powered by Labrador CMS