Dagens Horoskop: Søndag 19. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er helt utrolig hvor glad du blir for litt oppmerksomhet fra en viss person. Hans/hennes meninger betyr mye for deg og du vet egentlig ikke helt hvorfor. Det finnes ingen som kan trigge deg så mye som denne personen, men han/hun kan få deg like lykkelig som sint bare med noen få ord.

Tyren 20/4-20/5

Idag overtolker du en kollega og du tror at ting er verre enn de er. Du blir urolig, men det skal du ikke være. Du skal fokusere på ditt og nyte denne helgen. Søndagen handler om en oppdagelsesferd og om å gjøre noen kupp.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er stolt over en slektning som har blitt så moden og håndtert en krevende situasjon på best tenkelige måte. Denne personen har møtt mye motgang den siste tiden, men nå har denne personen klart å rydde opp i alle problemene sine.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne søndagen. Endelig begynner en tøff situasjon å ordne seg, selv om ikke alt blir som du hadde drømt om. Du må prøve å forstå og ha tålmodighet. Om du vil ha noe, skal du kjempe for det og ikke gi opp så fort det blåser motvind. Våg å være den som føler mest.

Løven 23/7-22/8

Du innstiller deg på at dette kan bli en kjedelig søndag, men det blir tvert om. Når du omgås med din vanlige gjeng, merker du hva det er du har savnet. Du vil ikke ha noe annet enn det her og du kommer til å slåss for at det blir sånn. Bruk sjarmen din og våg å by på deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være sterk, selv om det blir tøft. Akkurat nå går partneren din eller vennen din gjennom en tøff periode og han/hun har enorme humørsvingninger, noe som gjør deg frustrert og lei deg. Prøv å bite tennene sammen og støtt vennen din. Du bør ikke la dette problemet handle om deg.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på mange nyheter og en hel del latter. Du oppdaterer deg på ting som du har hørt rykter om, men som du ikke har fått bekreftet enda. Normalt sett forakter du denne typen samtaleemner, men nå gjør Merkur deg uvanlig nysgjerrig på andre mennesker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en positiv energi i horoskop ditt som du bruker til å hjelpe andre. Skorpionen er vanligvis ikke så altruistisk, men akkurat nå går du igjennom en åndelig periode der det er viktig for deg å være et godt forbilde og å strekke ut en hånd til de som trenger det.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag blir koseligere enn lørdagen. Du samler sammen din vanlige gjeng og innser at det faktisk er morsommere når dere omgås noen stykker enn bare du og din partner. Plutselig blir det en lettere stemning og du grubler ikke så mye over fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Du byr på deg selv idag. Nå har du overlevd en tøff periode jobbmessig og det finnes ingenting du direkte kan gjøre for å påvirke fremtiden, så du sørger for å feire at du har rodd båten i mål. Det blir en dag du bruker sammen med venner, som byr på latter, en forbudt flørt og masse innviklede følelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar det med ro denne søndagen. Du er ikke helt i toppform og har behov for å hvile deg ordentlig. Det finnes en del mennesker som du har behov for å prate med idag, men du velger å utsette alle møter som har med fremtiden å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en herlig søndag selv om den utvikler seg mot et hold du ikke hadde forventet deg. Følelser du trodde du hadde kontroll på, blir sterkere idag og du innser at situasjonen er mer komplisert enn du først hadde trodd. Til tross for dine innviklede følelser, passer du på å ha det gøy og nyte nuet.

Powered by Labrador CMS