Dagens Horoskop: Søndag 19. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen får du endelig mulighet for å gjøre noe du ikke har hatt sjansen til tidligere. Det blir en skikkelig morsom dag og en minnerik opplevelse. Dette er det første lille steget tilbake til noe som begynner å ligne på normalen.

Tyren 20/4-20/5

Du uroer deg for mye over en venn eller slektning. Han/hun har sin egen vei å gå og følger den akkurat som han/hun vil. Du må klare å slippe taket og stole på skjebnen din, slik at du vet hva du gjør. Det blir forøvrig en koselig og herlig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen blir litt krevende. Du har tatt på deg et prosjekt som du ikke trodde var så omfattende eller tøft som det viser seg å være. Nå er det litt for sent å trekke seg, så det er bare å bite i det sure eplet.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sint på deg selv, som du ofte er for tiden. Du har støtt bort den personen som står deg nærest og det bare for å bevise for deg selv at du ikke bryr deg. Om du ikke gjøre noe med situasjonen omgående, kommer det til å være du som mister noe viktig i livet ditt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å reagere, noe du ikke har vært så god på den siste tiden. På en eller annen måte har du latt dagene passere og ikke gjort noe videre med det. Du tar livet litt som det kommer og lever i nuet, men allikevel føler du at det er noe eller noen som mangler.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske koselig og actionfylt dag der du rekker å gjøre både ting du synes er kjedelig og ting du synes er spennende. Det viktigste for deg akkurat nå, er å teste grensene dine og å utfordre deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du vise at du er skuffet over en venn som du ikke synes har vært så hyggelig den siste tiden. Det er bra du sier ifra, men du må samtidig være tydelig på hva det er du er så skuffet over og hva det er vennen din har gjort feil.

Skorpionen 23/10-21-11

Du nyter denne søndagen, spesielt om det er godt vær. For deg handler dagen om å være utendørs og om å samle litt etterlengtet energi. Om du har fri, tar du dagen litt som den kommer, og om du jobber, så samler du krefter for den kommende uka.

Skytten 22/11-21/12

Du kan bli litt vel opprørt i dag for at en venn velger å være med andre og ikke med deg. Det handler om valg helt enkelt og det kan være at du ikke passer med de vennene denne personen skal tilbringe dagen med.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du klarhet på en ganske så dramatisk situasjon. Du skjønner hvorfor en person oppfører seg som han/hun gjør og hvorfor denne personen har dratt seg unna. Det er fremdeles tid til å redde dette vennskapet, om begge to vil.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen blir litt stressende. Du har mye å gjøre og må holde et høyt tempo hele dagen. Prøv å ikke stresse for mye når din øvrige familie ikke skynder seg like mye som du gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det bra akkurat nå og det er fordi du prøver å unngå å tenke for mye over følelsene dine og fremtiden. Dessverre er det slik at følelser har en tendens til å komme opp til overflaten før eller senere, så det er ikke noe vits i å døyve de for lenge.

Powered by Labrador CMS