Dagens Horoskop: Søndag 19. April

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen prøver du å kompensere for noe du har glemt, men risikoen er stor for at forsøket ditt ikke blir helt vellykket. I løpet av dagen vil du få noen bra tips på hvordan du kan tjene ekstra penger denne våren og sommeren.

Tyren 20/4-20/5

Iblant blir du sur, og som oftest skjer det når du blir forstyrret og ikke får avsluttet det du holder på med. I dag er en slik dag hvor du hele tiden blir avbrutt og det skaper en viss irritasjon inni deg. Om været er bra, kan det hjelpe å ta en lang gåtur og lufte tankene litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å ha tålmodighet. Du er ikke så god på det, men du prøver så godt du kan. I løpet av dagen får du nyheter som har med jobb eller et prosjekt du holder på med å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjenskape noe som holder på å gå tapt, men du vet ikke helt hvordan. Prøv å ikke overanstrenge deg. Visse vennskap holder for livet, mens andre renner ut i sanden fordi man vokser fra hverandre.

Løven 23/7-22/8

Du frotser i minner i dag. Det kan være at du blar igjennom gamle fotoalbum eller rydder et sted. Dette gir deg en trang til å se gamle og nye venner igjen. Spørsmålet er hvordan du skal få til det nå, kanskje du bør satse på å gjøre det etter sommeren.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir litt fornærmet over en venn som tror den kjenner deg så godt, men som viser seg å ikke kjenne deg i det hele tatt. Dette handler om en person som tror mye om seg selv og som tror den har evnen til å lese alle andre mennesker. I dag setter du denne personen på plass.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir morsom og variert. Du har mange prosjekter på gang og det kommer til å ta tid innen du har alt klart. Kvelden handler om å prøve å finne balanse i hverdagen. Du føler deg litt forvirret akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne søndagen rekker du å ordne en del ting som har med hjemmet å gjøre. Det blir en harmonisk dag der du føler deg roligere og tryggere enn du har gjort på lenge. I løpet av kvelden kan du få positive nyheter som indirekte har med jobben din å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du er i skikkelig dårlig humør akkurat nå, og irritasjon din går ofte utover partneren eller familien din. Det finnes en rastløshet i tegnet ditt som alltid blir sterkere om våren. Vanligvis hjelper det å komme seg bort, men akkurat nå er jo ikke det et alternativ.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir du overrasket over en venn som plutselig har begynt å høre av seg mer og mer. I det siste har du gått og ventet på å høre fra denne personen, men det har vært helt stille. Det finnes helt klart en kjemi mellom dere.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en hel del å gjøre og du synes det er gøy når ting vokser seg sagte men sikkert fremover. Akkurat nå fokuserer du på mindre prosjekter hjemme, men det blir mest i helgene ettersom ukene alltid er så fullbookede. Kvelden handler om å planlegge sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker mye på en person du traff i går, selv om dere ikke snakket så mye sammen. Det er noe ved denne personen som gjør deg varm, irritert og utfordret på en og samme tid. Du har prøvd å glemme denne personen flere ganger, men av en eller annen anledning, dukker denne personen opp i tankene dine igjen.

Powered by Labrador CMS