Dagens Horoskop: Søndag 18. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen prøver du å ta det med ro, men det finnes en rastløshet i tegnet ditt som gjør at du har vanskelig for å slappe av. Du føler at det er så mye du går glipp av når du hviler, selv om det er akkurat hva du trenger nå.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen prøver du å ikke stresse. Det er viktig å ha det gøy, selv om du jobber med noe eller pusler med et hjemmeprosjekt. Ettermiddagen handler om å kose seg og å være med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en underholdende og litt annerledes søndag der fokuset ligger på venner og shopping, noe du elsker å gjøre. Uansett om du shopper fra sofaen eller tilbringer dagen på søndagsmarked, blir det en koselig dag fylt med latter og morro.

Krepsen 21/6-22/7

Du håper på et svar fra en venn, men svaret uteblir. Grunnen til dette er fordi vennen din ikke helt vet hva den skal svare. Du overrumplet han/henne helt enkelt og det kommer til å ta en stund innen vennen din får samlet seg nok til å kunne gi deg et svar.

Løven 23/7-22/8

I dag settes tålmodigheten din på prøve. Det handler om en person som hele tiden prøver å provosere deg og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere det. Du har lett for å hisse deg opp, men i dette tilfellet er det det siste du bør gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler deg litt trøtt og frossen i dag. Det kan være kroppens varselsignaler om at du er i ferd med å bli syk. Hold deg hjemme og kos deg med serier eller en god bok med god samvittighet. Iblant har man godt av å sette livet litt på vent og bare ta det med ro.

Vekten 23/9-22/10

Du vil være sikker på at du gjør det riktige i dag, og derfor sjekker du opp alle fakta nøye. Det har vært en del pinlige situasjoner den siste tiden der du har insistert på ting som har vist seg å være feil.

Skorpionen 23/10-21-11

Du liker variasjon og nye opplevelser, men den siste tiden har du tatt deg selv i å trives med både rutiner og faste rammer. Det har blitt en trygghet for deg at livet følger omtrent samme mønster. Når det er kaos i dine omgivelser, har du behov for et fast punkt å forankre deg ved.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være forsiktig og ta en ting om gangen. Du har mye å vinne på å gjøre det riktig denne søndagen, så ikke slurv bare fordi du mister tålmodigheten. Når du begynner å bli trøtt, bør du ta en pause og gjøre noe annet en stund.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag bryter du dine faste vaner og gjør noe helt annerledes. Det blir en spennende, utfordrende og veldig stimulerende søndag. Du har begynt å finne tilbake til deg selv igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir morsom, men ikke så hendelsesrik. Du henger med en venn ute, være seg i form av en gåtur, søndagsshopping eller kanskje bare en lunsj. Det viktigste er ikke hva man gjør, men at dere gjør ting sammen. I dag får du gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du har ikke spesielt lett for å velge akkurat nå. Til og med positive valg kan gjøre deg bekymret, ettersom du hele tiden har en følelse av at det du velger bort er det beste alternativet. Denne tvilen er en påvirkning som kommer fra Vektens tegn, og den går fort over.

Powered by Labrador CMS