Dagens Horoskop: Søndag 17. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å ta det med ro og bare koble av. Det har vært en del konflikter mellom deg og et familiemedlem, men idag føler du at dere endelig har begravd stridsøksa, i hvertfall for en stund.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om å ta det med ro, hvile og ikke gjøre noenting. Det har vært mye både privat og på jobb den siste tiden, så nå vil du bare bruke dagen på å være med familien og nyte at du har fri.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir urolig når det kommer til en oppgave du har lovet en slektning å gjennomføre. Du synes denne typen jobb er kjempe kjedelig, og derfor prøver du å utsette det så lenge som mulig. Slektningen din merker at oppførselen din ikke er på topp.

Krepsen 21/6-22/7

Idag dagdrømmer du en del. Du vil gjerne være med en venn, men han/hun har annet for seg og da orker du ikke gjøre noe. Du innser at du har blitt litt vel avhengig av denne personen.

Løven 23/7-22/8

Idag har du litt dårlig samvittighet fordi du snakker ille om en person som du egentlig liker ganske godt. Du ble dratt med på sladderet igår og da uttrykte du deg dårlig. Idag prøver du å rette opp i feilen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke vant med at en venn er så oppmerksom og omtenskom som han/hun er idag. Denne personen pleier å være litt nonsjalant og slenger gjerne ironiske kommentarer rundt seg. Derfor blir du litt satt ut når han/hun sier noe som du kan oppfatte som et kompliment.

Vekten 23/9-22/10

Du depper over at du ikke er så økonomisk for tiden. Selv om det er enkelt med hverdagsøkonomien, så virker det som du har vanskeligheter med å få sifrene til å stemme. Idag får du eksperthjelp i form av en eldre slektning eller venn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil gjerne skylde på noen andre når en feil blir oppdaget, men du innser at det bare kommer til å virke barnslig. I stedet erkjenner du at du har gjort feil og prøver å rette opp i det så godt du kan. Du føler deg veldig voksen og moden.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du oppfører deg ganske dårlig, men du kan ikke noe for at du er så følsom akkurat nå. Månen gjør deg veldig følsom både for kommentarer, hvordan du reagerer og du tolker ofte ting negativt. Vennene dine blir litt irritert og holder seg unna.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en deilig søndag som handler om en hobby og om jobb. Selv om du har fri, så passer du på å forberede deg innenfor den neste uka. Du får høre sladder som får deg til å le.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en hel del ting du burde ta tak i idag, selv om du har ikke lyst. Du har det ikke så bra, så du hviler istedet for å jobbe. I løpet av dagen konfronterer du en venn eller slektning. Du vil høre hvordan han/hun tenker om fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

Idag har du vanskeligheter med å ta det med ro, selv om du hadde tenkt å hvile ut litt. Det handler om at du føler deg rastløs og at du vil få klarhet når det kommer til en del ting. Du søker etter svar, men du søker ikke hos kilden ettersom du ikke vil skape oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS