Dagens Horoskop: Søndag 17. Mai

Slik blir nasjonaldagen for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du masse du skal gjøre, så det blir ingen avslappende søndag. Det viktigste i dag er at du prøver å ha en plan for hvor mye du skal ha gjort og hvor lang tid det tar, ellers kommer du til å risikere at du ikke rekker alt du vil gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en roligere dag enn i går. Du får slappet av og nytt dagen og du får også mulighet for å avslutte et prosjekt du har begynt på. Det blir en fantastisk søndag og den blir enda bedre om du kan tilbringe dagen utendørs.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter en intensiv uke, er du ganske så sliten og du trenger dagen på å hente deg inn igjen. Det blir en fantastisk dag fylt med masse følelser!

Krepsen 21/6-22/7

Det er på tide å tenke ut neste steg. Det hjelper ikke å gå rundt og holde på dette i skjul, men det er nok ikke helt taktisk riktig å åpne seg opp om det riktig enda heller. En gylden middelvei er å pleie kontakten du har med den personen det gjelder og skape et sterkt bånd mellom dere.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg litt splittet akkurat nå. Når det kommer til kjærligheten finnes det ulike alternativer for det, det ene er et sikkert kort med en person du vet er interessert i deg og det andre er en gammel forelskelse som du er betydelig mer usikker på, men som er mer forlokkende for deg. Følg hjertet ditt, du kommer til å bli overrasket over den responsen du får.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om mange praktiske ting, men også om litt velfortjent luksus og hvile. Du sover lenge, spiser en god frokost og går en lang tur. Hva du gjør med resten av dagen, er litt mer åpent.

Vekten 23/9-22/10

Du tror du vet, men spørsmålet er hvor mye av sannheten du egentlig vet. Du pleier vanligvis være veldig intuitiv, spesielt når det gjelder dine venners hemmeligheter, men i dag påvirkes du av Væren, noe som ikke gjør deg like fintfølsom.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar deg selv på alvor akkurat nå og da glemmer du hvor viktig humor og det å leve er. Prøv å koble av og ikke uroe deg for mye over å mislykkes. Det er gjennom feilene våre at vi vokser og utvikler oss.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig forbannet på en person som du for en tid siden så på som en av dine nærmeste venner. Kanskje burde du gå inn i deg selv og tenke litt over situasjonen. Det er sjeldent det bare en persons feil. Er det ikke på tide at dere finner ut av problemene deres?

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intensiv søndag der du skal få klemt inn både det å være sosial og å treffe familien. I dag skriver du med en venn og du synes det er veldig koselig at dere har blitt nærmere hverandre. Dere har en veldig god kjemi.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på en venn som ikke gir så mye som du vet at han/hun kunne ha gjort. Du prøver å være pedagogisk og hjelpe denne personen, men det blir lett feil kommunikasjon mellom dere.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig og harmonisk søndag. Det skjer en del i vennegjengen din i dag, men av en eller annen anledning så rekker ikke sladderen frem til deg. Det er som om du lever i din egen lille boble.

Powered by Labrador CMS