Dagens Horoskop: Søndag 16. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om et prosjekt som må avsluttes. Det er en deadline som du helt enkelt ikke kan ignorere, og det gjør at du føler på stress i dag. Du innser at du har en tendens til å utsette ting til siste sekund, og det roter det til for deg.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir like aktiv som lørdagen. Dette er dager der du ikke har tid til å bare slumre. Det finnes en tidsbegrensning i det prosjektet du har påbegynt, og du vil igjen stå igjen med alt til siste stund. I løpet av dagen får du hjelp og verdifulle tips fra en venn.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å si nei på, og du velger en metode som er litt rett frem. Du ser ikke vitsen med å gå rundt grøten. Selv setter du pris på ærlighet, selv om det kan være brutalt, og derfor ønsker du også det samme fra andre.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være med en person som fører med seg positiv energi og lys i ditt liv. Denne personen har alltid hatt en tendens til å få deg til å føle deg hel, og i disse tider er denne egenskapen ekstra viktig. Du kan være deg selv, og føler deg avslappet når dere er sammen.

Løven 23/7-22/8

I dag sparker du ifra, og du blir selv overrasket over intensiteten i ditt sinne. Du har vanligvis ganske mye tålmodighet med akkurat denne personen, men i dag finnes det lite av det i ditt horoskop.

Jomfruen 23/8-22/9

Du fokuserer på å være effektiv på formiddagen, slik at du kan slappe av på ettermiddagen. Det finnes en risiko for at føler deg litt bakpå, så sørg for å stresse minst mulig. Lytt til kroppen. Dersom den sier at du burde slappe av, så burde du kanskje det.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør i dag. Det er mye liv og energi i ditt horoskop akkurat nå. Det er lenge siden du hadde det så bra. I løpet av dagen er du gjerne så mye utendørs som været tillater.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom, men ikke så effektiv. Du må tillate deg selv å være ufornuftig noen ganger. Det er så enkelt å tenke at alt du skal gjøre må gi resultater, men noen ganger er det verdifullt å nyte stunden uten at det tilfører fremtiden noe.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og lærerik dag der du føler at du begynner å forstå visse ting. Du er vanligvis ikke så treg eller har vanskeligheter med å forstå nye ting, men i det siste har du rett og slett ikke kunne ta til deg denne informasjonen på riktig måte. Det føles bra at dette snur nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å bli ferdig med ting, og du kan få litt panikk over at du ikke presterer på det nivået du ønsker. Spørsmålet er om du ikke har litt vel høye krav til deg selv. Andre synes at du er mer en god nok, så prøv å være fornøyd med deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en underholdende og morsom søndag som går fort. Du rydder og kaster en hel masse for en gangs skyld, og det føles bra å rydde ordentlig. Du vil vanligvis ta vare på ting, men noen ganger må man begynne på nytt uten masse bagasje.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å si nei til en person som vil at du skal bli med på en aktivitet som du ikke føler er passende av ulike grunner. Selv om du vet at denne personen blir lei seg burde du være tro mot deg selv. Stå på ditt denne gangen.

Powered by Labrador CMS