Dagens Horoskop: Søndag 16. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes mange om og men og kanskje i ditt horoskop idag, og akkurat nå er det ikke så lett å beslutte noe som helst. Venner du prøver å arrangere aktiviteter med, får ofte et kanskje svar. Dagen blir innholdsrik og du lærer deg mye.

Tyren 20/4-20/5

Idag velger du å ta det med ro, det har vært en stressende uke og det merker du på kroppen. Tyrer har en tendens til å få vondt i føttene eller halsen når de overanstrenger seg og det kan være to områder du føler på idag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg litt tvunget til å si ja til en aktivitet du egentlig ikke vil være med på idag. Det handler om å vise dine gode sider og å være en engasjert person. Du kan føle deg litt låst når du tvinges til å delta i denne typen aktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lojal mot en venn og du sørger for at ingen snakker dritt om denne personen bak ryggen hans/hennes. Du vet at vennen din kan være både sjefete og veldig intensiv, men du vet også at han/hun er det varmeste og morsomste mennesket du kjenner.

Løven 23/7-22/8

Det er bra om du lar fornuften snakke idag. Når du blir sint, har du en tendens til å la deg provosere veldig lett og det er tilfellet idag. Det er først og fremst en slektning som går deg på nervene og får deg til å gå fra vettet mellom slagene. Idag savner du noen veldig mye.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er på hugget idag og det merkes på alle prosjektene du holder på med. Det hadde kanskje vært enklere om du avsluttet en sak om gangen, men Månen får deg til å ville gjøre alt samtidig. Månen tar også frem din kreative side.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig forsiktig med hva du sier og til hvem du sier det til. Tanken er at du skal spre et rykte, men du vil ikke at noen skal vite at det kommer fra deg. Vekter kan være ganske så manipulative når de setter den siden til.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sier nei, nei og atter nei til en person, men han/hun ser ikke ut til å slutte å mase. Denne personen har ingen grenser eller du merker at han/hun går for langt. Det morsomme i denne situasjonen er at ingenting hjelper. Når han/hun ikke vil høre, så hører han/hun ikke.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør en ting om gangen idag og det er nok klokt, for tankene dine vandrer mye frem og tilbake. Akkurat nå opplever du en sterk usikkerhet på noe du føler at du burde være trygg på. Det handler om en relasjon som ikke utvikler seg på den måten du hadde håpet på at den skulle gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir høyintensiv og du gir jernet allerede fra morgenen av. Her handler det om å våge å gjøre feil, men også om å lære seg nye ting og å utvikle seg. Det blir en bra avslutning på en morsom kveld. Kvelden går til å trøste en venn som ikke har det så bra.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier sannheten til en slektning idag, men det er ikke sikkert at han/hun setter så pris på at du er så rett på sak. Denne personen er ikke vant med å få et nei og det blir ikke bedre av at du ikke gir deg. Regn med en hel del bråk eller diskusjoner idag.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en mulighet for å vise at du kan være empatisk idag, men det er ikke sikkert at du tar den. Du er ganske lei situasjonen du befinner deg i, så risikoen er stor for at du flykter istedenfor å åpne opp for en diskusjon rundt teamet.

Powered by Labrador CMS