Dagens Horoskop: Søndag 16. Februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen er du helt utslitt og trenger å hvile, men du kan ikke si nei til en venn som vil at dere skal treffes. Du har alltid vært svak for denne personen og du føler at følelsene deres bare vokser seg sterkere og sterkere.

Tyren 20/4-20/5

I dag orker du ikke stresse. Du har hatt så mye å gjøre den siste tiden at du ikke har rukket å ta det med ro og koble av. I dag skal du unne deg noe du virkelig setter pris på som for eksempel hjemmespa. Ta en lang gåtur, sov lenge og skjem bort deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ganske grinete akkurat nå og det merkes ikke minst på hvordan du håndterer konfliktsituasjoner. Du er ikke spesielt bra på å ta i mot kritikk og du har en tendens til å vende piggene ut når du føler deg angrepet. Husk at kritikk kan være noe du lærer av, om du bar tar i mot kritikken på riktig måte.

Krepsen 21/6-22/7

I dag unner du deg selv å være innendørs og gjør gjerne så lite som mulig. Det er ikke ofte du har mulighet til å være så lat, men i dag finnes det både tid og vilje til å gjøre absolutt ingenting. En samtale kan vekke en hel del bortglemte følelser.

Løven 23/7-22/8

Du er rastløs og prøver å få med venner ut i dag. Løven trives bra i naturen, men er du mer en byløve, kan en oppdagelsesferd i byen være akkurat like givende som en lang gåtur i skogen. I dag har du mulighet for å gjøre en unik oppdagelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og variert. Du har mange baller i luften og for en gangs skyld, synes du det er gøy. Vanligvis pleier jomfruen fungere som best når du kan fokusere på én ting om gangen, men påvirkning fra luften, forbedrer din evne til å multitaske.

Vekten 23/9-22/10

Bli ikke såret om en venn kansellerer avtalen deres i dag. Han/hun har god grunn til det og det har ingenting med deg å gjøre. Ha tålmodighet, så kommer du tidsnok til å få din forklaring på hvorfor denne personen gjør som den gjør akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Søndagen handler om naturen, nærheten til dyrene og om å bare nyte livet. Det blir en herlig dag hvor du kan fokusere på det du elsker å gjøre. Ettermiddagen kan bli sosial om du velger å omgås med venner.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et veldig dårlig humør i dag. Du føler deg glemt av en venn som prioriterer andre venner fremfor deg, uten at du en gang har mulighet for å være med. Prat med vennen din og fortell hva du føler.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag må du komme i kapp med ting du har ligget etter med. Her gjelder det å kombinere trening med tankevirksomhet. I løpet av dagen får du nyheter om en person som har gjort noe dumt i en viss sammenheng. Du blir ikke overrasket, men du synes litt synd på denne personen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør i dag og du viser både hensyn og omtenksomhet mot dine nære og kjære. I dag kan det hende at du overrasker familien med en herlig frokost eller tar et spontant kinobesøk på kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske stille akkurat nå. Det har vært mye den siste tiden, så du har behov for å få være i fred og smelte inn alle inntrykk. I løpet av dagen får du høre fra en venn at noen som står deg nær oppførte seg veldig ille i går kveld.

Powered by Labrador CMS