Dagens Horoskop: Søndag 16. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4B

Det finnes mange muligheter denne søndagen, men risikoen er stor for at du er for trøtt til å overveie noen av de. Både uka og lørdagen har vært intensiv, så nå vil du bare ta det med ro og samle krefter for den kommende uka.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å velge hvor du skal begynne denne søndagen. En masse mindre prosjekter krever din oppmerksomhet og du blir nesten litt handlingslammet. Glem ikke å være snill mot deg selv også. For hvert gjøremål du utfører, bør du belønne deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del morsomme aktiviteter å se frem til i dag. Det finnes ting som du har gått og lengtet etter, mens andre ting bare skal bli gøy. I løpet av dagen kan en underlig samtale lede til en enda merkeligere beslutning.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du en unik sjanse til å rette opp i noe som er feil, men det krever en aktiv innsats fra din side. Den siste tiden har du vært ganske så passiv når det kommer til ditt eget liv. Du har fulgt strømmen og latt andre bestemme.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som har vanskelig for å bestemme deg når det kommer til følelser og det får du erfare i dag. Du lurer deg selv til å tro at du er interessert i en person du egentlig ikke har så mange følelser for, og nå når det begynner å bli alvor, får du nesten litt panikk.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være målbevisst og om å gjøre det man tror på, selv om ingen andre gjør det. Du kan være ganske så sta, men samtidig liker du ikke å stikke deg ut for mye. I dag bestemmer du deg for å følge hjertet ditt og blåse i hva alle andre måtte tenke og mene.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en inspirerende og litt annorledes søndag der du tar for deg mer enn vanlig. Det finnes ingen stopp i deg og du nyter varmen, sommeren og livet til det fulle. Kvelden blir annerledes, men veldig koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tak i noe som du bevisst har utsatt altfor lenge. Det er noe du synes er trist, litt meningsløst, men som du vet må gjøres. I løpet av ettermiddagen har du fri og kan gjøre akkurat hva du vil.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske hendelseløs søndag, spesielt om vennene dine er opptatt med noe annet. Du har hverken ork eller viljen til å ta kontakt med omgangskretsen din. Det finnes bare et fåtall venner du virkelig vil omgås med, så sørg for å holde kontakten med de.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne søndagen unner du deg det meste du vil ha. Du har vært ganske disiplinert de siste ukene nåde når det gjelder hva du spiser og hvor mye du trener, derfor synes du at du fortjener en dag uten regler. Det blir en skikkelig sosial og herlig søndag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du setter tålmodigheten din på prøve i dag og på sett og vis er det bra. Du har behov for å vite hvor grensene dine går og hvor mye du orker innen du flyr i taket. Kvelden handler om vennskap, om å tilgi og om å ha det gøy.

Fiskene 19/2-20/3

Du har litt problemer med å lytte til hva andre personer vil akkurat nå. Du tenker mye på deg selv og dine egne behov. Selv om det er bra å kunne sette seg selv i fokus, hadde det vært bra om du viste litt mer omtanke til dine nærmeste.

Powered by Labrador CMS