Dagens Horoskop: Søndag 15. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Les også:

Måneds horoskop: November

Stjernetegnene som passer sammen

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen passer du på å ta det litt med ro og puste ut etter en lang, men givende uke. Du har behov for en mental pause fra hverdagen, så hvorfor ikke ta en utflukt i dag? Et familiemedlem kommer med morsomme nyheter!

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir ikke like stressende som lørdagen, men du har fremdeles en del å gjøre. Du føler et behov for å ha det ekstra rent rundt deg i dag og det gjør at du vurderer en skikkelig storrengjøring.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en morsom og variert søndag der fokuset ligger på et prosjekt i hjemmet. Du har fått grønt lys for å gjennomføre et litt annerledes interiørprosjekt du har planlagt, og i dag er dagen hvor du iverksetter denne ideen. Kvelden handler om å tenke på fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du kan ta feil i dag, men allikevel anklager du en person for å ha gått bak ryggen på deg. Bevisene dine bygger på ting du har hørt, snarere enn fakta. Dette kan føre til både drama og en ganske så het diskusjon mellom deg og en venn.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen passer du på å være utendørs så mye som mulig. Du har godt av å være ute i naturen. Selv om det finnes Løver som foretrekker storbyer, så det er det betydelig vanligere at Løver henter energi fra naturen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag blir det stilt mange spørsmål rettet mot deg og du føler deg anklaget, selv om du vet at du ikke har gjort noe galt. Hele situasjonen får deg til å gå inn i en forsvarsposisjon, og det skaper spenning mellom deg og en venn. Du er dårlig på denne typen følelsesmessige utspill.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen passer du på å gjøre litt nytte for deg selv hjemme. Det blir en rolig og harmonisk dag, der du får sjansen til å vise hvor talentfull du kan være. Din kreative side får fritt spillerom, og du lar virkelig kunstneren i deg få blomstre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du velger nok en gang side og det er tøft, ettersom valget står mellom to nære venner. Du vet at denne konflikten hverken kommer til å bli kortvarig eller spesielt sivilisert, så du innser at du blir nødt til å velge side innen du mister begge vennene dine. Kvelden handler om å planlegge en reise til våren.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en livlig og annerledes søndag der du står i fokus for all oppmerksomheten. Selv om du liker å være i sentrum, er det kanskje ikke denne typen oppmerksom du er ute etter. I løpet av dagen får du mulighet for å vise hvor talentfull du er.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å fokusere på fremtiden. Kanskje studerer du og da er det fullt fokus på å lære, det kan også være snakk om en fysisk utfordring eller at du helt enkelt jobber i helgen. Kvelden handler om vennskap og hemmeligheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må gjerne være litt forsiktig i dag, ettersom det finnes indikasjoner på at du kan ha litt uflaks i dag. Unngå fysiske utfordringer eller situasjoner som kan være farlige. Unn deg heller en hjemmedag foran TV-en.

Fiskene 19/2-20/3

Du får det som du vil i dag, men du er allikevel ikke fornøyd. Til tross for at det blir som du hadde ønsket, føler du deg på en eller annen måte snytt for en seier. Det er som om det gikk litt for lett å drive igjennom viljen din, og du mistenker at du har gått glipp av noe viktig.

Powered by Labrador CMS