Dagens Horoskop: Søndag 15. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar ingen risikoer denne søndagen. Dette er en spesiell dag for deg og ingenting skal få komme mellom deg, TVen og sengen din. Skru av telefonen og bunkre deg inne med masse godteri. Husk at denne type avslappning gir underbevisstheten din en sjanse til å bearbeide visse spørsmål.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en rolig og harmonisk dag med småpussling hjemme. Har du mulighet, så går du gjerne en lang tur ute. Den friske luften gjør deg godt. Du har behov for litt distanse fra alt og alle.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant blir du klagete og det er du fullt klar over. I dag er det først og fremst familien din som må stå ut med gnålet ditt. Du er misfornøyd med en situasjon, men istedenfor å gjøre noe konkret med det, klager du til de hjemme istedet.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen handler om en hobby eller en sport. Krepser trives best med lagaktiviteter ettersom din omtanke for andre får en viktigere rolle enn om du kjører solo. I løpet av dagen passer du på å øve på en ting du trenger å utvikle litt mer innen du kan praktisere denne teknikken i virkeligheten.

Løven 23/7-22/8

Prøv å ikke bli irritert på en venn når denne personen nok en gang åpner seg opp om følelsene sine, partnerens mangel på følelser og deres intime problemer. Du prøver å være støttende, men innerst inne tenker du at en del av problemet, er din venns totale brist på selvinnsikt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ingen enkel måte å si det du vil ha sagt i dag, så ta tyren ved hornene og bare si det. Å erkjenne ditt valg blir betydelig vanskeligere enn du hadde tenkt deg, ettersom vennen din setter spørsmålstegn ved din beslutningen, istedenfor å støtte deg slik som du hadde håpet.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være ganske så irriterende når du vil, og i dag synes det er ekstra morsomt å erte en slektning eller venn. Han/hun setter ikke like stor pris på humoren din. Husk at denne personen er litt ekstra følsom akkurat nå, så ta det litt med ro.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har kommet opp med en idé du vil teste ut, men det krever en del nye innkjøp. I dag er en bra dag å gjøre noen kupp på, spesielt om det dreier seg om vintage eller antikviteter. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som du har gått og ventet på.

Skytten 22/11-21/12

Dagen i dag handler om et budskap og om å være oppriktig. Du synes hele situasjonen er vanskelig og det er mulig du prøver å finne en bra måte å gi en kjedelig beskjed på. Iblant kan en direkte måte å uttrykke seg på, være den minst smertsomme.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag blir ganske intensiv, men det gjør ingenting for du har en masse energi i kroppen din. Du vil virkelig kjøre hardt i dag og slite deg selv ut skikkelig. Gjennom fysiske utfordringer sover du godt og da slipper du å gruble over følelsesmessige problemer som har oppstått.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i en masse ulike prosjekter denne dagen, samtidig som du støtter en venn eller kollega i en hobby som han/hun har. Husk å ikke booke inn for mange aktiviteter denne søndagen, etter en lang uke har du behov for å komme deg til hektende igjen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som kan bli veldig ubesluttsom, spesielt når det kommer til følelser. I dag har du innsett at du har utsatt en avgjørelse altfor lenge. Du må ta en beslutning innen muligheten forsvinner for deg.

Powered by Labrador CMS