Dagens Horoskop: Søndag 15. Desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det skjer mye denne søndagen, såpass mye at det kan tid å smelte inn alle inntrykk. Dagens tips er å nyte dagen og prøve å finne ut av følelsene dine.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag handler om å slappe av og ta det med ro. Du nyter det å slippe å stresse. En kollega kommer med nyheter angående jobb, men du velger å ikke bli opprørt, men heller skjule følelsene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir interessert i et rykte du får høre, men du klarer ikke finne ut av hvem som startet ryktet eller hvor mye sannhet det ligger i det. Jo mer du forsker i det, jo vanskeligere blir det å få klarhet i hva som har skjedd.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir ikke helt som du hadde håpet på. Du vil gjerne tilbringe dagen med en viss person, men omstendighetene gjør at dere ser hverandre lite. Han/hun er stadig i tankene dine, men du tør ikke vise følelsene dine.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å gjøre rett for seg. Du har en slektning som stadig stiller opp for deg og alltid støtter deg i alt og i dag har du mulighet for å gi noe tilbake. Dagen handler om å hjelpe en venn og vise hvordan du kan hjelpe denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og variert. Denne søndagen handler om jul og adventskos. Uansett om du tilbringer dagen i byen med venner eller om du er hjemme med familien, så blir det en dag som gir deg masse energi.

Vekten 23/9-22/10

Du skylder en venn en tjeneste, men det denne personen krever av deg, er litt vel mye. Du forklarer hva du føler for en venn og det kan føre til at en konflikt blusser opp mellom dere. Kvelden blir befriende rolig og harmonisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om et veddemål som du er i ferd med å vinne. Du vil ikke vise hvor glad du er, for du vil ikke ta seieren på forskudd, men inni deg jubler du. I løpet av dagen stiller du en bekjent et underlig spørsmål som får deg til å begynne å fundere en del.

Skytten 22/11-21/12

Du er urolig for vennen din som drar seg unna deg. Du merker at han/hun er irritert, men du har vanskelig for å si hva det er som irriterer denne personen. Du prøver å lufte emnet, men får bare et vagt svar om at alt er okey til svar. I blant kan det være bra å tvinge frem en reaksjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er fornøyd med innsatsen din denne helgen og du føler deg rolig og trygg i dag. Det blir en koselig søndag hvor du bruker dagen på en kulturell opplevelse. I løpet av dagen får du nyheter som har med en konkurranse å gjøre. Kvelden blir altfor sen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du funderer mye på hvordan du skal kunne hjelpe en venn som trenger å legge opp en plan for det kommende året. Du vet at han/hun foretrekker å gjøre alt på egenhånd, men du vet også at det kan være bra å få hjelp i blant.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver ikke en gang i dag. Du vil bare være med familien og du unngår alle venner, ettersom du føler et så stort press på det å være sosial når du helst vil krype ned i sengen igjen. Kvelden blir bedre enn dagen, da begynner du å pigne til igjen.

Powered by Labrador CMS