Dagens Horoskop: Søndag 14. mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir aktiv og går fort. Det er lenge siden du hadde det så gøy i ditt eget hjem. I løpet av dagen får du høre morsom og saftig sladder.

Tyren 20/4-20/5

Det er uvanlig mye energi i ditt horoskop i dag, og du gjør det lille ekstra for å ta dine prosjekt til neste nivå. Akkurat nå er det ingen grenser for din kreativitet og skaperevne. Kvelden handler om familie og fellesskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du merker at du blir fornøyd når noe går dårlig for en i familien, uten at du sier dette høyt. Denne personen har en tendens til å tråkke deg på tærne, og du er lei av hans/hennes egoisme. I dag må denne personen planlegge på nytt, og det gir deg en viss skadefryd. Det er som om karma er på din side.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en del å gjøre i dag, og sørger for å holde tempo oppe gjennom hele dagen. Det er viktig for deg å rekke alt du skal, ellers blir det ekstra stress neste uke. For en gangs skyld er du ute i god tid.

Løven 23/7-22/8

Det er en person som du bryr deg veldig mye om, men som du av en grunn aldri møter. Dere har gått hver deres vei, men du tenker fortsatt på han/henne. Det er uvanlig at Løven sliter med å kutte en relasjon og gå videre, men i dette tilfellet går det ikke. Prøv å gjøre noe med situasjonen istedenfor.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er en positiv energi i ditt horoskop nå, og det hjelper på slik at du ikke blir sint eller frustrert – hverken på den nåværende situasjonen eller livet generelt. Uansett hva som skjer nå, så får du energi fra lyset. Du er mye mer utendørs, og skaper deg flere gode vaner.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en harmonisk søndag som stort sett dedikeres til en hobby. Du fokuserer på deg selv, og det som gjør det godt – og bra er det. Det er lege siden du lot deg selv være så egoistisk som det du er i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant og annerledes søndag. Det beste er om du slipper stoltheten og klarer å gi noen andre styringen i dag. Det er godt for deg å følge strømmen, og tilpasse deg det som skjer. Du må øve deg på å slippe kontrollen

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske rolig søndag, der du helst gjør minst mulig. Du orker ikke ta tak i haugen av prosjekter du har liggende. Faktum er at du blir stresset bare av tanken på alt du burde gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir fysisk utfordrende og morsom. Du tilegner dagen til å teste grenser, finpusse på teknikk, og du briljerer ovenfor de andre uten at du selv er klar over det. Du vekker beundring hos flere enn én person i dag. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant og ganske annerledes dag, der du enten må avbestille eller ombooke en aktivitet med familien. Du innser at en i familien har en tendens til å agere ganske egoistisk, og det velger du å gjøre et poeng ut av i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå setter du familien først, og alle andre bekjentskap må vente eller komme i andre rekke. Det er viktig for deg å ta deg tiden til å omgås dine nære og kjære. Kvelden handler om en fysisk utfordring av noe slag.

Powered by Labrador CMS