Dagens Horoskop: Søndag 14. Juni

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske rolig søndag der du får tid til å tenke over både livet og ting generelt. I løpet av dagen får du mulighet for å gjøre noe fint for et medmenneske, det krever at du ofrer litt, men det kan det være verdt.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være med familien og om å nyte nuet. Det blir en veldig behagelig dag der fokuset ligger på de små gullkornene i livet. Du har begynt å ta vare på deg selv og unne deg mer ting, noe som avspeiler seg på humøret ditt.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å få en person til å komme til fornuft. Du bruker både trusler og dine vanlige overtalelsesevner men ingenting ser ut til å hjelpe.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du sjansen til å finne ut av en splid som har oppstått mellom deg og en av dine nærmeste venner, men det må være du som tar initiativet. Han/hun har blitt såret og er ikke klar for å krype til korset enda, men om du viser at du er villig til å slåss for vennskapet, kommer han/hun til å legge alt som har skjedd bak seg.

Løven 23/7-22/8

Det blir en underlig søndag der du gjør og sier ting som du ikke helt kan stå for. Du dras med av lidenskapen, men du innser snart at du faktisk ikke helt kjenner så sterkt som du har gitt uttrykk for. Hjertet ditt er allerede lånt bort til noen andre, og du kan ikke påvirke følelsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Kanskje bør du være litt modig i dag og utfordre deg selv på en måte du ikke pleier å gjøre. Du har behov for å få testet grensene dine for å kunne utvikles og vokse. I dag får du støtte og råd fra en venn som er mye mer eventyrlysten enn hva du er.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og informativ søndag der du tar nye tak både når det gjelder kommende prosjekter og dine planer for sommeren. Mye har hengt i luften av ulike grunner, men nå begynner du å nærme deg en form for klarhet om hvordan du har lyst til å tilbringe ferien.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er uvanlig modig i dag og utfordrer gjerne det du oppfatter som rett og galt. Uten å bli for våghals, lykkes du med å bryte regler og du kjenner deg nesten som en rebell. Kvelden handler om å ta vare på seg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du holder deg ganske mye for deg selv eller omgås med familien din akkurat nå. Du har ikke så stort behov for å omgi deg med mange venner eller å omgås nye mennesker i det hele tatt. Kvelden handler om å kose deg og ta det med ro.

Steinbukken 22/12-19/1

Du utfordrer deg selv mer enn du trodde var mulig og ditt harde arbeid gir resultater. Det du har slitt med lenge, åpenbarer seg for deg både teknisk og strategisk. Om kvelden tar en venn fra fortiden plutselig kontakt med deg. Du blir overrasket, men veldig nysgjerrig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingen bra forklaringer på hvorfor du gjør som du gjør i dag. Du reagerer instinktivt og det gjør at du ikke tenker deg om. Selv om resultatet blir bedre enn forventet, så er veien dit ganske kronglete. Kvelden handler om å planlegge sommerferien.

Fiskene 19/2-20/3

Du møtes av mistenksomhet i dag og du kan forstå hvorfor. Selv om du kanskje er uskyldig for det partneren din mistenker deg for, så er du skyldig i å holde tilbake sannheten og dine riktige følelser. Du orker ikke mer drama i livet ditt akkurat nå.

Powered by Labrador CMS