Dagens Horoskop: Søndag 14. februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Når hele verden plutselig blir romantisk, trekker du deg litt unna. Væren er ingen stor tilhenger av kommersielle høytider som denne, der det forventes mye av deg. Du synes at Valentines day er oppskrytt, og vil heller overraske partneren din en dag hvor han/hun minst venter det.

Tyren 20/4-20/5

Merkelig nok blir denne dagen mer stressende enn du så for deg. Du har mye å gjøre, og sliter med å få tiden til å strekke til. Selv om du føler på at du ikke leverte godt nok, får du mye skryt for din innsats. Kvelden kan by på en overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en fin og rolig dag der du gjør minst mulig. Du tilbringer dagen med mennesker som betyr mye for deg. Det kan være en partner, familie, eller nære venner. På ettermiddagen feirer du noe eller noen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ta imot kritikk, og våge å vise følelser. Du er såret av en kommentar fra en venn, og det er viktig at du er ærlig om hvordan dette gikk inn på deg. Kvelden blir overraskende hyggelig.

Løven 23/7-22/8

I dag kan din romantiske side blomstre til det fulle. Endelig kan du gjøre stas på en person du ofte tenker på, men som du møter altfor sjelden, eller så kan du overraske din partner. Uansett hvordan du tilbringer dagen, så blir den full av varme og kjærlighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen starter tregt. Du har vanskeligheter med å komme i gang på morgenen, og det skyver på alle planer. Senere får du en uventet nyhet som både gleder og sjokkerer deg en smule.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen blir ganske lik lørdagen. Det er kjærlighet i luften, og du lar deg rive med. For deg blir dette en herlig og intim dag, som handler om følelser. Kvelden handler om deg og din venn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mye å tenke over, og det kan hende at du ønsker å tilbringe denne dagen for deg selv. Med hånden på hjertet er du ikke så begeistret for denne dagen, ettersom du kun ser på det som en kommersiell dag. Kvelden handler om tillit.

Skytten 22/11-21/12

Du forventer deg mye av denne dagen, spesielt om du har en partner. Skytten er kanskje ikke den største romantikeren, men setter pris på litt oppmerksomhet på en dag som denne, spesielt om du er i et langvarig forhold.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir du overrasket på en måte du ikke trodde var mulig. En person bestemmer seg plutselig for å avsløre sine følelser for deg. Dette kunne du aldri sett for deg. Din reaksjon kommer an på hva du føler for denne personen. Dagen kan bli veldig romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar det med ro i dag. Du planla å gjøre noe aktivt, men dropper det i siste sekund. Du får også prøve deg på noe som du vanligvis aldri ville gjort. Du innser hva du har gått glipp av. Kvelden handler om familie og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av alle forventninger og krav som følger med denne dagen. Uansett om du er singel eller ikke, så unngår du å trakke i denne kommersielle salaten. Din partner kan bli litt skuffet over dette. Du kan heller gi oppmerksomhet uten å kjøpe gaver.

Powered by Labrador CMS