Dagens Horoskop: Søndag 14. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir stille og rolig. Akkurat nå føler du deg ganske så trygg på deg selv og du vet hva du vil gjøre fremover. Idag kan være en bra dag å nærme seg et mål du har.

Tyren 20/4-20/5

Du er urolig for en masse ting, men i løpet av søndagen ser det ut til at mange puslebiter faller på plass og visse problemer løser seg helt av seg selv. Du får positive nyheter som har med et prosjekt å gjøre. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke i humør til sladder idag, men du har en venn som helt enkelt ikke kan la være å videreformidle informasjon til deg uansett om du vil ha den eller ikke. I løpet av dagen møter du en person som virkelig tar pusten fra deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler en sterk uro denne søndagen. Et familiemedlem er i ferd med å sette sammen et prosjekt og du vil virkelig vite hvem som kommer til å få mulighet for å være med. For deg er det veldig viktig at én person ikke uteblir, det hadde ødelagt hele greia for din del.

Løven 23/7-22/8

Dagen handlar om å ta valg. Du står ovenfor en ganske så omfattende beslutning og vurderer å tenke i en helt ny retning. Det finnes en person som er på vei til å gli fra deg og du vet ikke helt hvordan du skal forhindre at det skjer. Bruk oppfinnsomheten og sjarmen din, så kommer dette til å gå bra.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag er du ikke like opptatt av å påbegynne et nytt prosjekt. Du har behov for en dag der du kan hvile deg og denne søndagen passer perfekt. I løpet av dagen venter nyheter om et prosjekt som du er veldig gira over å komme i gang med.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir annerledes, men morsom. Du utnytter kunnskap som du har til din fordel. I løpet av dagen får du mulighet for å vise deg i en litt mer offentlig sammenheng. Kvelden byr på mye latter og får en morsom vending.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en hel del å fundere over denne søndagen. Du har tatt et stort steg i riktig retning, men nå kreves det litt mer av deg om du skal kunne få til det du hadde sett for deg. I løpet av dagen får du en del verdifulle tips fra en venn eller slektning.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes noe som gjør deg frustrert over livet ditt akkurat nå. Det handler om en relasjon som ikke blir helt som du hadde håpet på. Noe mangler og du kan ikke helt sette fingeren på hva det er som er feil. Kanskje det er på tide å tenke fremover isteden for å gruble for mye over det som har vært.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en tøff og utfordrende, men herlig søndag. Du legger ned tid og engasjement på en fritidsinteresse eller en idrett idag. Din hengivenhet belønner seg og du lærer deg nye ting. På kvelden tror du at du er for trøtt til å utføre noen aktivitet, men en eller flere venner er av en annen oppfatning.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handlar om å ta det med ro. Du har hatt en tøff uke som du legger bak deg og nå er det på tide å gå videre mot nye mål. Kvelden byr på hjemmekos med familien. Litt planlegging før ferien blir toppen over i´en denne søndagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir dratt mellom ulike interesser akkurat nå. Når det kommer til kjærligheten, er du veldig usikker. Du er midt i en indre konflikt der du har vanskelig for å velge mellom det som er trygt og kjent og det som virkelig lokker deg, men som er mye mer risikabelt enn det du har idag.

Powered by Labrador CMS