Dagens Horoskop: Søndag 13. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen vil du ta det med ro, men av en eller annen grunn så er du opptatt med en masse aktiviteter. Du burde bli bedre på å si nei. Du hadde hatt behov for en dag der du kom deg i kapp både mentalt og fysisk. Pass på helsen din.

Tyren 20/4-20/5

I dag finnes det en rekke ting du kan ta tak i, så det gjelder å bare sette i gang. Du kan være litt treg på starten av dagen, og liker å ta det med ro om morgenen, men mange av de aktivitetene du kunne tenke deg å bruke dagen på, krever at du starter tidlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne søndagen får du mulighet for å ta igjen for det tapte. Du har virkelig behov for denne pustepausen for å kunne smelte inn alle ukens inntrykk. For deg er det viktig å kunne begynne en ny uke fresh og opplagt. En konflikt med et familiemedlem eskalerer i løpet av dagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler en gnagende uro over at noe er galt inni deg, uten at du helt vet hva. Det kan hende det har noe med den situasjonen du er i nå å gjøre. Du har en tendens til å si og gjøre ting uten nærmere ettertanke, og det kan skape problemer for deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen starter rolig, akkurat slik du foretrekker søndagene dine, men deretter blir det en del aktiviteter. Du ser ut til å bruke deler av dagen på en hobby eller sport av noe slag. På kvelden må du ta igjen noe du ligger etter med.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert på deg selv for at du er så svak for en viss person. Så fort denne personen ber snilt om hjelp, klarer du ikke si nei. Denne personen er veldig bevisst på din svakhet og utnytter den gjerne. I dag lover du nok en gang å gjøre noe for denne personen som du egentlig ikke har tid til.

Vekten 23/9-22/10

Du er i strålende humør denne søndagen, og du nyter dagen til det fulle. Om du har mulighet, så er du utendørs så mye som mulig. Den friske luften gjør deg godt og hjelper deg med å rense opp i tankene dine.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å motstå en idé en venn kommer med, ettersom du vet at det kommer til å bli både dyrt og tidskrevende, men du har hverken kraft eller lyst til å stå i mot denne utfordringen. Innen du vet ordet av det, har du takket ja.

Skytten 22/11-21/12

Du har en rolig og harmonisk søndag å se frem i mot, men du bør unngå å ta opp et følsomt tema med en venn. Han/hun er ikke i humør til slike alvorlige diskusjoner og velger du et følelsesmessig utfordrende tema, kan det fort oppstå en het ordveksling.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne søndagen prøver du å komme i kapp med noen arbeidsoppgaver du har havnet etter med. Du passer også på å unne deg litt velfortjent luksus og du nyter å ha fri. Kvelden handler om sladder, intriger og mer drama enn du kan håndtere.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig søndag som byr på både hardt arbeid og en morsom hobby. Du har en tendens til å kombinere disse områdene for å få mest mulig ut av dagen. Kvelden handler om planlegging og strategisk tenkning.

Fiskene 19/2-20/3

Du liker å ha mye å gjøre, for da slipper du tenke for mye over livet, kjærligheten og din bosituasjon. Akkurat nå har du så mange ulike tanker som gnager i deg at det er vanskelig å fokusere både privat og på jobb, derfor foretrekker du å være praktisk.

Powered by Labrador CMS