Dagens Horoskop: Søndag 13. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å gjøre seg fortjent til noe. Det er noe du alltid har tatt for gitt, men plutselig er det ikke lenger så enkelt. Du må gi for å få, og det er du ikke vant til. Dette kan være en nyttig erfaring for din del.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ikke så stressende som du trodde den ville bli. Av en eller annen grunn ligger du bra an, og kan til og med skjemme bort deg selv litt. Det kan handle om en utflukt eller kanskje en hyggelig aktivitet på ettermiddagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du jobber med en relasjon, og du merker at den krever mer enn hva du er villig til å gi. Du og denne personen har aldri hatt et smidig forhold, men dere har holdt sammen av ren vane. Du kan avslutte et vennskap dersom det krever mer enn det gir.

Krepsen 21/6-22/7

Du er frustrert i dag. Du får ikke ut alt du vet at du har å gi, og det føler du på. En mentor eller trener kritiserer deg, og da blir det enda verre. Du er vant med at denne personen ikke finner noen feil hos deg, så hele denne situasjonen er en ny opplevelse.

Løven 23/7-22/8

Det er så mye du vil si til en person, men når dere møtes ansikt til ansikt er det vanskelig å være saklig. Du lar gjerne følelsene ta over, og da blir ikke diskusjonen fullt så saklig. Kvelden handler om å komme først frem.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som sier at du ikke kan, selv om du egentlig vet at du er veldig dyktig. Dette er en form for falsk ydmykhet som ofte dukker opp i jobbsammenheng. I dag dukker denne siden opp i forbindelse med en hobby eller et kurs av noe slag.

Vekten 23/9-22/10

Du har høye forventninger til denne dagen, og det kan lede til at du blir litt skuffa, selv om dagen blir bra. Noen ganger er det dumt å sette en veldig høy standard for seg selv. Ofte kan det bidra til at du ikke kan nyte det som skjer fordi du hadde håpet på mer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og inspirerende. Du har mange jern i ilden, og synes det er stas å se dem gå fra idé til virkelighet. Akkurat nå er din kreativitet uvanlig sterk grunnet Månens påvirkning på ditt stjernetegn. Slipp din indre kunstner fri.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig irritabel i dag, og det går utover feil person. Du har vanskeligheter med å be om unnskydning, men i dag kan det være lurt når du ved en feil sårer noen som står deg nær. Det er lett at denne typen konflikter eskalerer og blir betente.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å gi jernet og ikke gi opp. Du har så mye vilje, og er svært målbevisst. Nå gjelder det å kanalisere dette på riktig måte. I dag finner du nøkkelen til hvordan du kan fokusere all positiv energi på en spesifikk sak.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskeligheter med å fokusere i dag. Du begynner litt her og litt der, og da blir ingenting gjort ordentlig. Dersom du hadde fullført en av tingene i dag ville du fått mer kontroll. Kvelden blir likevel bra. Du føler at du har nådd et mål, til tross for den krokete veien dit.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende humør i dag. Du har en herlig energi, og er gjerne utendørs. For deg betyr det mye å være utendørs i frisk luft. Et lite eventyr krydrer ettermiddagen.

Powered by Labrador CMS